dilluns, 25 de febrer del 2013

El millor, tres punts que ens fan somiar

Xerez C.D.: Navas, Camara, Galán, Rafa García (Bruno Herrero, min.76), Redondo, Maldonado, Rueda (Adrián Ruiz, min.83), Marquitos (José Vega, min.70), Iago Bouzón, Lucas Porcar i Patiño.
C.E.Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Goni, Samu, Juvenal, Moha (Llorente, min.89), Hidalgo, Lanza (Collantes, min.90), Eneko i Aníbal (Uli Dávila, min.66).
Col.legiat: Francisco Manuel Arias López (Cantabria).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Rueda pel Xerez; Samu i Eneko pel Sabadell. Amonestat amb targeta vermella per doble amonestació Juvenal pel Sabadell.
Gols: 0-1 (Galán, min.94, propia porta).

Foto: Marcos Piñero
No volem enganyar a ningú. Poques coses a destacar del partit del Sabadell a Xerez. Partit molt avorrit en el que el Sabadell no va aparèixer ni en el gol. Una bona defensa i una bona actuació a la porteria, gràcies a les quals el Sabadell va arribar al minut 90 sense encaixar cap gol, encara que el Xerez tampoc va fer un partit grandiós, el que fa més greu que el Sabadell no xutes en tot el partit entre els tres pals.

No més destacar la expulsió de Juvenal davant la impotència de no poder parar el seu contrincant al mig camp i sense perill de gol i la correcta actuació de Samu (nou fitxatge arlequinat).
I per suposat, destacar també el gran gol de Galán en pròpia porta que va donar al Sabadell el millor del partit, els tres punts, que fan somiar a la afició en coses que a començament de temporada no esperàvem, les eliminatòries d'ascens a primera.

El Sabadell acaba la setmana en la posició 6 de la classificació amb 42 punts i en promoció d'ascens a primera, a 14 punts del descens i a 7 de l'ascens directe.

Proper partit, diumenge 3 de març a les 17h. C.D.Guadalajara - C.E.Sabadell, partit televisat per Esport3. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!

1 comentari:

  1. Resultat bó, partit horrible. Abans de rés vull recalcar la gran temporada de l´equip, per pressupost, plantilla i aficio, estem molt per sobre d´altres equips. Ahh i també reconeixer la feina de Xavi Andreu, crec que dins de les limitacions pressupostaries, está fent una gran feina. Dic tot axió perque sembla que no pots criticar a l´equip perque no jugui bé. Crec que es confonen les coses. Sembla que si critiques a l´equip, no saps qui es el Sabadell, i d´on venim. Doncs jo si que sé qui es el Sabadell i d´on venim, i l´equip a fora no m´agrada. A Almeria es va jugar igual i ens van ficar 5 i gràcies, perque podien haver estat 8. I lo del Diumenge no ens enganyem va ser un accident, de 100 partits perdrem 99. En defensa es va fer un gran partit, però amb el cuer em de fer molt més. Juvenal no es pot expulsar d´aquesta manera, un jugador d´aquesta veterania te que pensar més. I al final va sortir bé, però la jugada de Lanza tampoc en va agradar, jugant amb 10, no pots estar tirat a l´àrea 2 minuts i deixar al teu equip amb 9. No pots deixar que entrin les assistenciès saben que no tens rés. Que si, que per culpa d´aixó es va guanyar el partit.. potser però lo me´s normal es que el contrari et marqui. No oblideu que el Xerez porta 15 partits sense guanyar i es el meyns golejador.
    Però demano disculpes, per que soc un mal arlequinat per criticar algunes coses del meu equip. Però bueno en un club té que haver de tot, hi han els Gurùs, que sempre que parlen, sembla que tinguin tota la raò del mon i els demés som dolents jeje. Honor al Sabadell.

    ResponElimina