dilluns, 18 de febrer del 2013

El Sabadell guanya al R.Madrid Castilla i continua a la lluita dels Playoff

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raul Goni, Oscar Ramírez, Juvenal, Hidalgo (Llorente, min.76), Moha (Longás, min.66), Manu Lanza, Eneko i Aníbal (Collantes, min.77).
R.Madrid Castilla: Tomás Mejías, Fabinho, Nacho, Iván (Alex, min.81), Casado, Casemiro (Oscar Plano, min.56), Mosquera, Juanfran (Lucas, min.56), Borja, Cheryshev i Jesé.
Col.legiat: Daniel Jesús Trujillo Suárez (Canarias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Toni Lao, Raul Goni i Eneko pel Sabadell; Fabinho pel R.Madrid Castilla.
6.420 espectadors a la Nova Creu Alta.
Presentació de la nova mascota del club.
Gols: 1-0 (Aníbal, min.6); 2-0 (Eneko, min.49); 2-1 (Oscar Plano, min.76); 3-1 (Aníbal, min.77).

Nova mascota arlequinada
El Sabadell continua intractable a la Nova Creu Alta. Els arlequinats van tornar a guanyar, per quarta vegada consecutiva, el seu partit com a local, davant un R.Madrid Castilla que encara que la seva posició a la classificació no es per destacar, te un planter de grans jugadors que no deixen de buscar porteria contraria en cap moment del partit.

Un Sabadell que, al contrari que fora de casa, ha sortit bastant concentrat i endollat, i al minut 7, Manu Lanza en jugada individual per banda dreta arriba fins a línia de fons i li posa una pilota a Aníbal al segon pal per que aquest la fiqui dins de la porteria dels madrilenys. El partit començava de la millor manera possible, amb gol. Era el retrobament d'Aníbal amb el gol després d'haver tingut poca continuïtat a les alineacions de Carreras últimament.
El Sabadell ha dominat gran part d'aquesta primera meitat, però el R.Madrid Castilla ho intentava, encara que sense gaire perill. Dues ocasions a destacar pels madrilenys, una de Jesé en un ma a ma amb Nauzet que aquest ultim ha resolt al seu favor i un xut de Borja que Nauzet a refusat a corner. Pel Sabadell l'ha tingut Hidalgo, però el seu xut ha sortit creuat i fluix, sense problemes per que atures Tomás Mejías.

Foto Pedro Salado
A la segona part, el Sabadell ha sortit igual que a la primera, molt endollat, i en una centrada de Toni Lao per banda dreta, Aníbal deixa passar al primer pal per que Eneko remati a plaer al segon, posant el 2-0 al marcador. La Nova Creu Alta feia goig, i amb un 2-0 al marcador encara ho feia més.
Manu Lanza, per la seva part, i emulant el seu gol al Girona, ha intentat fer el tercer, però ha sortit fora per poc.
El R.Madrid Castilla ha arriscat una mica més, no li quedava una altra, i degut a aquest assetjament ha arribat el gol madrileny, d'un fort xut d'Oscar Plano des de fora de l'àrea. Els madrilenys es ficaven al partit de nou. Però el Sabadell els ha baixat del nubol en un minut. Centrada de Manu Lanza i Aníbal de nou i amb el cap la posa dintre, fent pujar el 3-1 al marcador.
Amb aquest resultat s'arribava a la fi del partit, i el Sabadell sumava de nou 3 punts que li apropen més a la salvació (primer objectiu arlequinat).

Foto Pedro Salado
El Sabadell acaba la setmana en la posició 10 de la classificació amb 39 punts, a no més 1 punt de les posicions de playoff d'ascens a primera i a 11 punts del descens. Ara, es el cinquè equip que més gols ha fet a la lliga i te per davant al Barça b, equip que no te opcions de fer playoff per ser filial.


Proper partit, Diumenge 24 a les 21h., Xerez C.D.- C.E.Sabadell, partit televisat per TVE a traves del seu canal Teledeporte. JUNTS SOM MES FORTS!!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada