dilluns, 4 de març del 2013

El Sabadell continua sumant

C.D.Guadalajara: Razak, Aitor, Javi Barral, Ortiz, César, Jony, Álvaro, Erice, Cristian (Susaeta, min.62), Vicente i Azkorra (Kepa, min.63).
C.E.Sabadell: Nauzet, Óscar Ramírez, Abraham Paz, Goni, Samu, Hidalgo (Moha, min.65), Llorente, Longás, Lanza, Eneko (Collantes, min.77) i Aníbal (Uli Dávila, min.85).
Col.legiat: Jose Ramón Piñeiro Crespo (Asturias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Lanza i Aníbal pel Sabadell.
3.200 espectadors al Pedro Escartín.
Gols: 1-0 (Goni, min.17, propia porta); 1-1 (Lanza, min.35).

Foto Luis Polo
Sense fer un partit brillant, el Sabadell va saber millorar la imatge donada als anteriors desplaçaments (cosa no gaire complicada) i va treure un punt a Guadalajara que juntament amb els tres punts de Chapín donen un balanç positiu de les dues sortides consecutives.

El Guadalajara ha sortit dominant el partit, però sense crear ocasions de gol i sense donar apariencia de perill a la porteria de Nauzet. El Sabadell esperava, encara que el no tenir la pilota donava a la aficio una sensació d'inseguretat virtual. Però semblava que els arlequinats, encara que no tenien la pilota, controlaven la situació.
La mala sort que va tenir l'equip la jornada anterior els hi ha donat l'esquena aquesta jornada i, al minut 17, en una centrada per banda dreta per part del Guadalajara, Goni ha ficat la pilota dintre de la porteria arlequinada al intentar refusar. El Guadalajara es posava per davant sense haver creat perill, encara.
Foto Marca.com

A partir d'aqui, el Sabadell, mica en mica, ha anat fent-se amb el domini del partit i a començar a crear perill. El primer ha estat Aníbal, que a passada d'Eneko i dins de l'àrea ha xutat a porteria, però Razak, ben posicionat, ha aturat la pilota. A la següent ocasió ha arribat el gol arlequinat. Passada de Llorente a l'àrea gran, i quan tothom esperava que Hidalgo pentines cap a Aníbal (darrera seu), aquest ha passat de cap a Manu Lanza que ha picat la pilota per sobre de Razak posant l'empat a 1 al marcador. Amb aquest resultat s'arribava al descans.

Foto Luis Polo
A la segona part el Sr. Piñeiro ha començat a fer de les seves. La primera, xiular cessió en una pilota que Samu refusa i va a parar involuntariament a Nauzet. Lliure indirecte a l'alçada del punt de penal i la barrera a la línia de gol. Álvaro xuta a trencar i Nauzet refusa la pilota. El domini ha continuat estant del Guadalajara, però el Sabadell sortia més amb la pilota controlada que a la primera part. Vicente en un mà a mà amb Nauzet a xutat la pilota per sobre de la porteria arlequinada. El Sabadell tindria la seva de la mà de Abraham Paz, que en una falta treta per Lanza, ha rematat de cap i la pilota ha sortit fregant el pal.

El resultat no ha variat, i trobem que ha estat just. El Sabadell millora la seva imatge sense que sigui la imatge del bon joc que sap fer aquest equip, però al menys no es de pena com als últims desplaçaments.

Els arlequinats acaben la setmana a la posició 7 de la classificació amb 43 punts, en llocs de Playoff d'ascens a primera i a 14 punts del descens de categoria.

Proper partit Dissabte 9 de Març a les 20h., C.E.Sabadell - S.D.Ponferradina. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada