Partit per oblidar, proper partit Sabadel-R.Madrid Castilla

U.D.Almería: Esteban, Rafita, Marcelo Silva, Pellerano, Cristian, Corona (Pallardó, min.82), Verza, Jonathan, Soriano (Ruben Suárez, min.71), Iago Falqué (Aleix Vidal, min.79) i Charles.
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Oscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min.70), Moha (Longás, min.56), Lanza, Eneko i Uli Dávila (Aníbal, min.56).
Col.legiat: Dámaso Arcediano Monescillo (Castilla La Mancha).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Cristian per l'Almería; Abraham Paz, Goni i Juanjo pel Sabadell. Amonestat amb targeta groga per doble amonestació Oscar Ramírez pel Sabadell.
9.720 espectadors als "Juegos del Mediterraneo".
Gols: 1-0 (Charles, min.4); 2-0 (Corona, min.31); 3-0 (Marcelo Silva, min.53); 4-0 (Soriano, min.71 de penal); 4-1 (Cristian, min.82 en propia porta); 5-1 (Charles, min.89).

Partit per oblidar del C.E.Sabadell. En cap moment del partit el Sabadell ha estat dintre de l'encontre. Totalment perduts i amb un Almería molt superior, el Sabadell ha anat sumat gol darrera gol a la seva porteria sense poder fer res per evitar-ho.

Foto elmundodeportivo.com
L'Almería ha sortit arrasant i ficant al Sabadell a l'àrea. Ja al minut 2, una centrada per banda esquerra la rematada Charles ficant la pilota dintre de la porteria, però el col.legiat l'anul.lat per joc perillós de Charles a l'hora de rematar. Però només era una predicció del gol que arribaria 5 minuts després. Jugada calcada, centrada per banda esquerra i Charles de nou fica la pilota dintre, i aquest cop de forma legal, posant el 1-0 al marcador. El Sabadell no acabava de trobar-se còmode al camp i l'Almería tot el contrari.
Amb el gol, els andalusos s'han relaxat una mica i el Sabadell ha disposat d'una mica més de camp per poder intentar empatar. Tant Uli Dávila com Eneko han tingut les seves oportunitats per intentar fer el gol arlequinat, però la pilota ha sortit fora en les dues ocasions. L'Almería també la ha tingut en una chilena de Charles que ha picat al travesser.
Però a la mitja hora de partit, nova centrada des de banda esquerra que Nauzet arriba a interceptar, però el seu rebuig queda a peus de Corona que torna a ficar-la dintre. Era el segon, i tot feia preveure que, o canviaven molt les coses o sortiríem d'allà amb una golejada. Amb aquest resultat s'arribava al descans, i només una remuntada com la de la setmana anterior davant el Barça b podria fer possible treure alguna cosa, però la cosa no pintava igual.

Foto Almeria360.com
Però la segona part començava igual que la primera. L'Almería sortia a per totes i el Sabadell continuava perdut. I només 8 minuts després de la represa Marcelo Silva feia el 3-0 rematant de cap una sacada de cantonada. El gol average estava igualat, ja que el Sabadell havia guanyat pel mateix resultat a la Nova Creu Alta. Però no es preveia que això acabes aquí. L'Almeria continuava atacant i no es donava per content. Ha estat un atac i gol, i gràcies a Nauzet no ens han ficat més gols. A vint minuts del final, unes mans de Oscar Ramírez dins de l'àrea han suposat un penal en contra i l'expulsió per doble targeta groga del defensa arlequinat. Soriano ha estat l'encarregat de xutar el penal i fer el 4-0. Ja era un resultat que començava a ser incomode.
El gol del Sabadell arribava a la sacada d'un corner, i era Cristian, que tocant una pilota que no esperava que s'empasses Esteban, marcava un gol en propia porteria. El gol del honor.
Dons no, l'Almería encara volia més, i era Charles de nou qui, amb un xut sec i ras, aconseguia superar a Nauzet picant la pilota al pal i ficant-se dintre. 5-1, un marcador humiliant.

Aficionats emprenyats a les xarxes socials, encara que una vegada refredada la situació, no més es podien veure missatges d'ànims.
Ara només podem pensar en el següent partit i oblidar un mal dia, que qualsevol el pot tenir.

El Sabadell acaba la setmana en la posició 10 de la classificació amb 36 punts, a 3 punts de la promoció d'ascens i a 10 punts del descens. No ens ha tractat malament en quant a classificació la jornada.

Proper partit, Dissabte 17 de Febrer a les 20h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-R.Madrid Castilla. JUNTS SOM MES FORTS!!!!