diumenge, 7 d’octubre del 2012

La "Ponfe" trenca la bona ratxa arlequinada

S.D.Ponferradina: Orlando, Alan, Samuel, Carlos Ruiz, Nano, Jonathan, Juande (Isaias, min.71), Acorán (Ivan Moreno, min.86), Máyor, Lafuente (Wellington, min.60) i Yuri.
C.E.Sabadell: Nauzet, Espasandín, Abraham Paz, Tortolero, Oscar Ramírez, Juanjo (Juvenal, min.84), Hidalgo (Uli Dávila, min.71), Moha, Eneko (Collantes, min.23), Lanza i Aníbal.
Col.legiat: Juan Martínez Munuera (País Valencià).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juande, Acorán i Alan per la Ponferradina; Hidalgo, Oscar Ramírez i Juanjo pel Sabadell. Expulsat per doble targeta groga Moha pel Sabadell.
5.000 espectadors al Tolarín en la primera visita en partit oficial del C.E.Sabadell.
Gols: 1-0 (Yuri, min.35); 1-1 (Aníbal, min.51); 2-1 (Espasandín, min.61 p.p.); 3-1 (Máyor, min.83)


Foto As.com
Aquest cop no ha pogut ser. El Sabadell ha perdut amb la Ponferradina i es trenca així la seva ratxa de victòries.
El Sabadell sortia al Tolarín amb ganes i ambició. Les primeres ocasions han estat pels arlequinats. La primera ocasió clara ha estat per Eneko, que a passada de Hidalgo ha creuat la pilota que ha sortit fregant el pal. La resposta de la Ponferradina ha arribat de la mà de Lafuente, amb un xut que ha sortit per sobre del travesser. Máyor també ha tingut la seva i a rematada de cap a fet lluir-se a Nauzet. Mes tard, Moha ha estat a punt de inaugurar el marcador quan ha engaltat un xut que s'ha estaballat al travesser.
I arribava la jugada polèmica. L'arbitre assenyalava un penal més que riguros de Moha sobre Máyor. A més en aquesta jugada Moha veia la primera targeta groga. El penal el llençava Yuri al pal, però tocava a l'esquena de Nauzet i queia als peus de Yuri un altre cop, que el ficava dintre de la porteria. Era el 1-0, amb el que s'arribava al descans.

A la segona part a arribat el gol arlequinat. Collantes ha aprofitat una errada de la defensa de la Ponferradina i s'ha ficat a l'àrea en jugada personal, donant la passada de la mort a Aníbal que feia l'empat i el seu sisè gol a la lliga. El Sabadell es ficava en el partit i tornava a pensar que podia guanyar el partit. Però en una jugada de molta mala sort, Espasandín intentant rebutjar una pilota que rematava Yuri, l'ha ficat dintre de la porteria arlequinada. La Ponferradina tornava a posar-se per davant per segona vegada.

I si el segon gol feia mal, no s'acabava tot aquí. Just després, Moha veia la segona targeta groga i era expulsat. Els de Carreras es quedaven amb 10. A partir d'aquí, el Sabadell ha continuat intentant tenir la pilota, dominar el joc, però les contres de la Ponferradina donaven ensurts als arlequinats. A més l'arbitre no assenyalava un possible penal o falta a la frontal (per que hi ha dubtes de si es fora o dintre de l'àrea) a Aníbal quan era agafat per la samarreta.
Foto eldiariodelbierzo.com

I en una de les contres que anava fent la Ponferradina a arribat el 3-1. Un golàs de Máyor en un xut des de 30 metres sorprenia a tothom. La "Ponfe" sentenciava el partit i el Sabadell perdia el seu segon partit a la lliga, recordem que fins ara no més el Barça B havia aconseguit guanyar al Sabadell.

El Sabadell acaba la jornada a la sisena posició, en lloc de Play Off d'ascens a primera divisió amb 14 punts. Aníbal, amb 6 gols es "pichichi" d'aquesta segona divisió.

Proper partit, Diumenge 14 d'Octubre a les 17h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-Hércules C.F.
T'ho vols perdre? No deixis sol al teu equip, vine a animar al Temple Arlequinat. JUNTS SOM MES FORTS!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada