U.D. Las Palmas: Barbosa, Dani Castellano, Deivid, Jeison Murillo, Pignol (David García, min.72), Javi Castellano, Nauzet, Vitolo (Vicente Gomez, min.81), Javi Guerrero (Tyronne, min.63), Momo i Tievy.
C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz (Eric Reverter, min.81), Espasandín, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga (Uli Dávila, min.63), Moha (Fito, min.81), Collantes i Aníbal.
Col.legiat: Jose Mª Sánchez Martínez (Murcia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga David García, Vicente Gómez, Vitolo, Javi Castellano i Nauzet pel Las Palmas; Espasandín, Héctor Simón i Juvenal pel Sabadell. Expulsat per doble targeta groga  Momo pel Las Palmas.
10.000 espectadors aprox.
Gols: 1-0 (Javi Guerrero, min.16).

El Sabadell, al igual que fa unes setmanes al "mini", perd justament un nou partit, i ja van quatre seguits. Un partit en el que, sobretot a la primera part, el Sabadell ha estat practicament desaparegut.

Foto Web C.E.Sabadell
No més començar el partit, Nauzet s'ha hagut de lluir en una rematada de Nauzet Alemán, i el refús ha anat al travesser per part de Vitolo. El Sabadell semblava no estar al camp i Las Palmas agafava més confiança i creia que podia ser el dia de guanyar. Així arribava el primer quart d'hora del partit i el gol del Las Palmas. Pèrdua de pilota de Pablo Ruiz que aprofita Vitolo, fa una centrada i Javi Guerrero inaugura el marcador. No semblava que el Sabadell pogués tenir el seu dia, però encara quedava gairebé tot el partit per endavant.
El Sabadell, però, no ha reaccionat, i Las Palmas ha continuat assetiant la porteria arlequinada. Primer Tievy , després Momo i més tard Javi Guerrero han fet lluir a Nauzet, que ha tingut bastant treball. El marcador podia anar 3-0 o 4-0, però el Sabadell continuava ficat en el partit amb no més un gol en contra, però sense trobar-se al camp per poder reaccionar. S'arribava al descans amb aquest resultat i sense veure en cap moment al Sabadell que tots coneixem.

Foto ara.cat
La segona part començava igual que acabava la primera, amb un Sabadell descol·locat i un Las Palmas intentant fer el segon. Un altre cop, Momo ha fet lluir-se a Nauzet, que intentava i aconseguia que el resultat no fos més escandalós encara. Però al contrari que en la primera part, els canaris s'han anat relaxant, i el Sabadell ha pogut començar a respirar una mica i a fer-se amb el control del partit. La primera jugada de perill del Sabadell arribava al quart d'hora d'aquesta segona part. Moha passa la pilota a Aníbal, que deixa passar per Arteaga que remata a porteria i Barbosa desvia a corner. El Sabadell començava a voler, però sense poder, ja que els canaris s'han tirat enrere i han sabut defensar el seu gol, fins que a la mitja hora de la segona part Momo ha estat expulsat per doble targeta groga. Las Palmas es quedava amb deu. I Carreras ha posat tot per intentar-ho. Ha deixat una defensa de tres i ha fet debutar al canterà Eric Reverter. L'arlequinat no ha desentonat. A punt d'acabar el partit, Juvenal l'ha tingut. Un rebuig de la defensa l'ha caigut al internacional arlequinat que ha tret un xut que Barbosa aconseguia enviar a corner. Poc més hem pogut veure, l'arbitre ha assenyalat la fi del partit i el Sabadell s'en tornava sense cap punt i amb la sensació de que podia haver estat pitjor.

Foto radiosabadell.cat
El Sabadell torna a agafar una dinàmica negativa. Uns partits, per mala sort, altres partits com aquest, merescudament, però ja son quatre els partits consecutius perduts: Ponferradina, Hércules i Las Palmas a la lliga; Córdoba a la Copa. Recordem que no només es preocupant perdre partits, si no també amb qui es perd, per que Ponferradina, Hércules i Las Palmas son equips que ara per ara son de la zona baixa de la classificació i no ens convé perdre els gol average amb aquest tipus d'equip, així que s'haurà de tenir en compte de cara a la segona volta per no haver de patir com l'any passat.

El Sabadell acaba la setmana a la desena posició, a 3 punts de la promoció d'ascens, 6 punts dels llocs d'ascens directe i a 5 punts del descens. Son ratxes, i vindran de tots colors, però als equips que poden lluitar pel descens com sembla que seran Ponferradina, Hércules o Las Palmas s'els ha de guanyar si o si, i el Sabadell, dels que hi son abaix, només ha guanyat al Guadalajara. Ens haurem de posar les piles.

Proper partit, Dissabte 27 d'Octubre a les 18h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-Córdoba C.F.