C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha (Fito, min.56), Lanza, Gato (Collantes, min.64) i Uli Dávila (Aníbal, min.81).
Córdoba C.F.: Saizar, Fernández, Cerra, Gaspar, Tena (López Garay, min.56), Alberto Aguilar (Fuentes, min.51), Damián, Abel, Ayina (Javi Cabezas, min.68), Vico i Patiño.
Col.legiat: Dámaso Arcediano Monescillo (Castilla La Mancha).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo, Lanza, Gato i Pablo Ruiz pel Sabadell; Ayina, Tena, Vico, López Garay i Javi Cabezas. Amonestat amb doble targeta groga i per tant expulsió Gaspart pel Córdoba.
3.000 espectadors aprox. a la Nova Creu Alta (uns 30 aficionats del Córdoba).
Partit dedicat a la lluita contra el càncer de mama.
Gols: 0-1 (Pablo Ruiz, p.p., min. 97)

Foto web C.E.Sabadell
El C.E.Sabadell ha dit adéu a la Copa del Rei. En un partit en el que tots dos equips han creat ocasions, el Sabadell ha tingut més oportunitats per inaugurar el marcador i ha intentat més que arribes el gol de la victòria. Però ha estat una jugada desafortunada la que ha decantat el partit pels Califas d'Andalucia.

La primera part ha estat molt igualada. Les ocasions han trigat una mica en arribat. Era Manu Lanzarote qui, al quart d'hora, ha tingut la primera ocasió a tenir en compte, amb un xut que ha sortit fregant l'escaire. Espasandín també l'ha intentat amb un fort xut des de fora de l'àrea que ha sortit fora per poc i ha anat a parar al lateral de la xarxa. Ha estat als últims deu minuts quan la igualtat en el joc s'ha desequilibrat en favor dels arlequinats. Primer amb una vaselina de Lanza que ha sortit fora i després Pablo Ruiz que, dintre de l'àrea ha fet un xut a la mitja volta que Saizar ha aconseguit aturar amb problemes.

Foto elmudodeportivo.com
A la segona part, els verd-i-blancs han sortit amb més iniciativa i al començament han creat més ocasions, encara que les més clares han estat pels arlequinats. Per exemple, rematada d'Hidalgo amb el cap directa a porteria i amb perill que un defensa refusa amb el cap també a corner. Nou remat a la mitja volta calcat al de la primera part de Pablo Ruiz, que Saizar a tornat a aturar. Naucet també ha fet una aturada magistral en un fort xut de Cerra. Els 90 minuts acabaven amb el 0-0 inicial i el partit anava a la pròrroga. Qualsevol dels dos equips podia haver inaugurat el marcador, però pot ser el Sabadell era el que més l'havia merescut.

I a la pròrroga, més concretament al minut 7, arribava la jugada desafortunada. Centrada de Rafa Berges per banda dreta i Pablo Ruiz no s'entén amb Nauzet (que ha demanat la pilota), i de cap fica la pilota a la porteria del Sabadell. Un partit en el que el Sabadell havia merescut algun gol, i que es posava molt coll amunt. Amb pocs minuts per la reacció, el Sabadell havia d'intentar la remuntada, almenys l'empat. Hidalgo l'ha intentat rematant una pilota centrada per Lanza, però la pilota ha sortit fora per poc. Espasandín també l'ha intentat des de fora de l'àrea, però sense sort també.

La Copa s'ha anat cap de la Nova Creu Alta fins la temporada que ve, però no podem dir als jugadors, que l'han intentat durant tot el partit, però l'equip que ha visitat l'estadi no es qualsevol equip, i encara que no es el de la temporada passada, que ens va donar un repàs al camp i al marcador, tampoc el Sabadell es el de la temporada passada, i s'està veient molta més qualitat tant individual com col.lectivament. Així que res a dir, s'ha intentat i no ha pogut ser. Ara, a pensar en la lliga.

Proper partit, Diumenge 21 d'octubre a les 19h., U.D.Las Palmas-C.E.Sabadell, JUNTS SOM MES FORTS!!!!