C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Toni Lao, Abraham Paz, Espasandín (Arteaga, min.82), Juanjo, Hidalgo, Moha, Collantes (Uli Dávila, min.61), Eneko (Eric Reverter, min.78) i Aníbal.
Córdoba C.F.: Alberto García, Fermández, Gaspar, Kiko Olivas, Dubarbier, Abel (Patiño, min.79), López Garay, Pedro (Fuentes, min.55), López Silva, Joselu i Renella (Caballero, min.62).
Col.legiat: Iñaki Vicandi Garrido (Euskadi)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Eneko i Eric Reverter pel Sabadell; Alberto García i Fuentes pel Córdoba.
3.500 espectadors a la Nova Creu Alta (uns 50 aficionats del Córdoba).
Gols: 0-1 (Renella, min.7); 1-1 (Uli Dávila, min.70)

Foto web C.E.Sabadell
El Sabadell va tornar a deixar escapar 2 punts vitals de la Nova Creu Alta. El Córdoba va tornar a passar per tercer cop en dos anys pel Temple sense perdre.
El partit va començar, com es habitual, amb el Sabadell adormit. Gairebé la primera oportunitat del Córdoba va ser gol. I també com es habitual últimament, precedit d'una errada arlequinada, aquest cop de Oscar Ramírez. Una errada en el rebuig l'aprofita Renella que en primera instancia el seu xut es aturat per Nauzet, però en el segon intent la pilota va dins de la xarxa. Era el minut 7 i el Sabadell ja perdia. El Sabadell, a partir d'aqui s'ha hagut de posar les piles i s'ha fet amb el domini del partit. Ha tingut les seves opcions per empatar el partit, primer de la mà d'Eneko i després d'Hidalgo, però Alberto ha refusat en les dues ocasions.
El Sabadell dominava el partit i el Cordoba, a excepció del gol, no ha creat més perill a la primera part. Al descans s'arribava amb la victòria visitant per 0-1.

A la represa tot ha estat com a la primera part, el Sabadell adormit i el Córdoba amb ocasions de Joselu, Renella i Olivas per fer el segon gol. Però a partit d'aqui el Sabadell ha tornat a dominar de nou. Tant Hidalgo en un xut fregant el travesser com Collantes sol davant Alberto, han estat a punt de fer l'empat, però tant un com l'altre han errat en la consecució del gol. Al minut 60 ha entrat Uli Dávila, i no més deu minuts després i a la mitja volta des de la frontal ha fet un xut que ha batut a Alberto García. El Sabadell aconseguia l'empat. El Sabadell ha continuat amb la mateixa tònica, dominant el partit i intentant fer el segon. Però obrir el camp tant i intentar fer el segon sigui com sigui, també ha donat opcions al Córdoba. Tant Uli Dávila, en una jugada que ha sortit fregant el pal, com Joselu, Patiño i López Silva que han fet lluir a Nauzet i l'han donat protagonisme a les acaballes, han pogut variar el marcador. Però finalment el partit ha acabat en empat a gols i repartiment de punts.

Un Sabadell que dona bones sensacions, que no juga malament, que busca el gol, però que falla moltes, moltes ocasions. A l'equip de l'any passat se li podien perdonar moltes coses, per que la base de l'equip era de Segona B, no hi havia experiència a la categoria i la majoria dels fitxatges que es van fer, encara que havien jugat molts a Segona A abans, arribaven de clubs de Segona b. Però aquest any els que s'han quedat de la temporada passada ja saben com va la categoria, els nouvinguts, molts arriben d'equips amb experiència a Segona A, i altres com Nauzet d'equips que acaben de pujar a aquesta Categoria. Tots han demostrat que son grans jugadors, l'equip ha pujat de calitat respecte a l'any passat, però les errades en defensa i les errades en fer gols han de corregir-se. Ocasions es crean, però no es materialitzen. I molt gols dels que ens han fet han estat per errades nostres. Si aconseguim no tenir tantes errades, es poden guanyar molts partits, per que calitat hi ha, sobradament demostrada.

D'altra banda, la nostra Penya i la Peña Sangre Blanquiverde del Córdoba, van fer un acte d'agermanament a la prèvia del partit. Les dues penyes van passar una estona juntes a la seu de la nostra penya i vam intercanviar obsequis. Un banderí per part de la Peña Sangre Blanquiverde a nosaltres, que podreu veure a la vitrina de la nostra seu juntament amb altres obsequis que s'han fet a la nostra penya per part de penyes arlequinades i d'altres equips i un quadre amb els escuts dels dos equips i el nom de les dues penyes per part nostra a la penya del Córdoba.

Proper partit, Diumenge 4 de Novembre a les 20h. al Molinón, Sp.Gijón-C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!!