diumenge, 3 de juny de 2012

1er Concurs de Dibuix Arlequinat Penya Arlequinada Los Califas

Com vam prometre, pengem els dibuixos guanyadors en les 3 categories per edats, del 1er Concurs de Dibuix Arlequinat organitzat per la nostra penya. A continuació penjarem el dibuix escollit com a guanyador pel Director del CEIP Cifuentes (escola situada al barri on tenim la seu de la penya), Mario Arcal, i el nom dels nens posicionats en segon i tercer lloc de cada categoria, també.Dibuix guanyador en la categoria 3-6 anys. Èlia Mosquera López (5 anys)
Segon classificat en la categoria 3-6 anys, Marina Martínez (6 anys)
Tercer classificat en la categoria 3-6 anys, Lourdes González (5 anys)
Dibuix guanyador en la categoria 7-10 anys. Iker Mejías Espinosa (7 anys)
Segon classificat en la categoria 7-10 anys, Noélia Márquez (8 anys)
Tercer classificat en la categoria 7-10 anys, Asier Navarro (9 anys)Dibuix guanyador en la categoria 11-15 anys. Roger Capella (15 anys)
Segon classificat en la categoria 11-15 anys, Maria Márquez (11 anys)
Tercer classificat en la categoria 11-15 anys, José Giménez (12 anys)Recordem que els primers classificats de cada categoria tindran com a premi el carnet de soci del C.E.Sabadell temporada 2012/13, a més la Penya Arlequinada Los Califas farà servir els seus dibuixos per fer postals nadalenques i felicitar les festes dels seus socis el proper nadal. Per als segons i tercers classificats i haurà medalles en obsequi per la seva participació i classificació.
Us informarem del dia de l'entrega de premis, ja que estem a expenses de la posada a la venda del carnet de  soci de la propera temporada. Gracies a tots.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada