divendres, 15 de juny del 2012

Guanyador del concurs de fotografia

Avui, per fi s'ha conegut el nom de la fotografia guanyadora del Primer Concurs de Fotografia Arlequinada organitzat per la nostra penya. Aquest concurs, te l'a.licient  de que aquest any servirà per que la foto guanyadora sigui la que il.lustrarà el carnet de soci del C.E.Sabadell per la temporada 2012/13.

El guanyador del concurs, en aquest cas guanyadora, ha estat Andrea Díaz Mañas i tindrà l'orgull de tenir la seva fotografia al carnet de soci.

Fotografia guanyadora, Andrea Díaz Mañas
Recordem que el concurs es va iniciar ara fa aproximadament dos mesos y que la participació era oberta a tothom. La gent que així ho ha estimat, va presentar la seva fotografia. Aquestes han estat exposades a la penya durant una setmana i la gent ha escollit i votat la que més els hi ha agradat. Els medis de comunicació havien de triar una altra fotografia, però degut a que es van presentar menys de les esperades, aquesta votació va quedar anul.lada. La junta de la penya va triar una altra. El dia 25 de Maig es van presentar al club, les dues fotografies més valorades per la gent i la escollida per la junta de la Penya. D'aquestes 3 fotografies, el club va triar la guanyadora del concurs, que a l'hora, seria la foto del carnet. La resta fins ara ha estat burocràcia, ja que estaments competents havien de donar el vist i plau a la fotografia del carnet. I avui per fi, el club a donat llum verda.

Segurament tots haureu vist fotos més bones, o més boniques, això va a gustos, però no van poder o no van voler presentar-les al concurs. Dir també que al club no més se li van presentar les fotografies, amb un numero, sense noms de l'autor.

Així dons, moltes felicitats a la Andrea Díaz Mañas.

1 comentari: