El Sabadell acomiada el seu retorn al futbol professional amb una nova derrota

U.D.Las Palmas: Raul, Vicente Gómez, Hernel, Pignol, Corrales, David González, Francis (Pedro Vega, min.55), Vitolo, Dani Castellano (Quiroga, min.40), Javi Castellano i Portillo (Suárez, min.80).
C.E.Sabadell: Ian Mackay, Bermudo, Agustín, Samuel, Toni Lao, Juanjo, Puigdollers (Florian, min.73), Antonio Hidalgo (Alex Cruz, min.61), Ezequiel (Aaron Bueno, min.61), Oscar Ramírez i Adrian Luna.
Col.legiat: Lesma López (Madrid).
Incidèndies: Amonestats amb targeta groga Javi Castellanos pel Las Palmas; Samuel i Bermudo pel Sabadell.
4.300 espectadors
Gols: 1-0 (Francis, 55 segons); 1-1 (Ezequiel, min.10); 1-2 (Hidalgo, penal, min.50); 2-2 (Quiroga, min.55); 3-2 (Vitolo, min.71)

Començava el partit a Las Palmas, i, abans que cap dels dos equips pogués saber qui dominaria el partit o quin dels dos equips imposaria el seu joc, arribava el primer gol local. Primera jugada local, i en un rebuig d'Agustín li cau la pilota a Francis que xuta a porteria sense que Mackay pugui fer res per evitar el gol. Era el segon 55 de partit. Començàvem a remolc, però el Sabadell aquesta vegada no ha baixat els braços i ha intentat contrarestar el marcador. Primer, amb un xut de falta a la frontal de l'àrea canària, que Adrian Luna a enviat al travesser. Després, centrada des de banda dreta d'Oscar Ramírez i Ezequiel col.locava la pilota a la xarxa de la porteria canària, per l'escaire dreta de Raul. El Sabadell empatava el partit no més 10 minuts després.
En aquesta primera part, el Sabadell ha tingut més posesió de pilota, però sense crear perill a la porteria canària.
No més començar la segona part, mans de Javi Castellano a l'àrea i penal. Ha estat Hidalgo l'encarregat de transformar el gol, que donava la Victòria momentanea al Sabadell.
Però no més 4 minuts més tard, Quiroga feia el segon de Las Palmas i empatava el partit. Amb aquest gol, el Sabadell començava a perdre posesió de pilota, i quedava una mica tocat. El Sabadell, però, ho ha intentat de la mà de Aaron Bueno i Adrian Luna, però sense èxit.
Era Vitolo, qui finalment, aprofitava una pilota rebotada en un defensa, i batia a Mackay que es quedava a mitja sortida. Tornàvem a perdre.
Dibuix de J.L.Martínez "REBOTE"
El Sabadell acaba la lliga en 19a posició, plaça de descens a 2ªB en circumstancies normals. Aquest any, però, les circumstancies han canviat amb el descens del Villarreal B de retruc pel descens del Villarreal de primera divisió. Ens salvem, però d'una manera que no ens agrada. Si a començament de temporada ens diuen que acavaríem en 19a posició, ens hauria sentat molt malament. No més ens treu aquest mal regust, que podrem continuar a Segona Divisió A. Però si volem tenir un equip més competitiu i no patir d'aquesta manera, em de fer molts canvis, tant de jugadors, com de la manera d'enfocar els partits. No podem perdre partits de segons quines maneres. No no més hem de treballar al camp, també ha de semblar-ho. I aquests últims partits, pot ser hem treballat però no ho ha semblat.
Per la temporada que ve, haurem de fer un projecte engrescador, si no, molts dels que aquest any han decidit fer-se soci, l'any que ve no ho faran. I, no els hi podem dir res. Estem tot l'any reclamant a la ciutat que estigui amb l'equip, i l'equip no fa els deures per engrescar a la ciutat. Es l'equip el que ha de atreure a la gent, si no, exceptuant als incondicionals, la resta marxaran.