C.E.Sabadell: De Navas, Toni lao, Olmo (Agustín, min.26), Pablo Ruiz, Redondo (Manu Lanzarote, min.24), Juanjo, Hidalgo, Puigdollers, Ramírez, Ezequiel i Baha (Florian, min.64).
Barcelona B: Oier, Balliu, Armando, Sergi Gómez, Planas, Espinosa (Carmona, min.69), Riberola, Dos Santos, Deulofeu (Rodri, min.74), Kiko Femenía (Cristian Lobato, mon.90) i Rafinha.
Col.legiat: Eduardo Prieto Iglesias (Navarra)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Redondo, Olmo i Baha pel Sabadell; Espinosa i Sergi Gómez pel Barcelona B.
6.800 espectadors (alguns cules camuflats a la graderia)
Gols: Sense gols.

Partit molt igualat entre els dos equips barcelonins de la categoria. Tant uns com altres han tingut les seves ocasions, encara que en cap de les dues porteries la pilota ha volgut entrar, i no per falta d'ocasions.

El Sabadell ha sortit molt be al camp, amb ganes i ambició de guanyar el partit. El primer en avisar ha estat Juanjo, amb un xut que ha aturat el porter cule. Peró l'equip de la capital barcelonina s'ha fet amb el control del mig camp al primer quart d'hora i ha començat a arribar a la porteria arlequinada. El primer ha estat Deloufeu, que ha provat a De Navas en un ma a ma que ha resolt el porter madrileny. Després, tant Olmo com Redondo es lesionaven i havien de ser canviats per Agustín i Manu Lanzarote. Oscar Ramírez tornava al lateral i deixava l'extrem a Lanza. Per part blaugrana Deloufeu tornava a fer de les seves, i en una jugada personal fes una passada de la mort que s'ha passejat sense trobar rematador, per sort. El Sabadell també donava ensurts a la porteria de Oier, i Hidalgo rematava una mica per sobre del travesser una centrada.
Abans d'arribar al descans, Rafinha donava l'ensurt. Feia una de les seves jugades, s'endinsava a l'àrea i al fer el xut, la pilota tocava en Toni Lao, deixant a De Navas venut. Per sort la pilota picava al travesser i sortia a corner.

A la segona part el Sabadell ha tingut més control del partit. El Sabadell volia, però tenia davant un equip molt jove i que sap jugar a futbol. Un duel de dos equips que els hi agrada tocar la pilota i tenir el control del partit.
Florian ha substituït a Baha, que des de que es titular sembla ser que no te la sort de cara a gol que tenia quan  sortia des de la banqueta. El Sabadell dominava aquesta segona part, i Ezequiel començava a fer de les seves i a agradar a la grada. L'equip el buscava, i ell, amb la seva electricitat desbordava al lateral i posava en alerta a la defensa blaugrana una i altre vegada.

Amb dues jugades clares de perill acabava el partit. A la primera, Manu Lanzarote es desfà de Planas a la línia de fons amb un driblin que s'ha tret de la butxaca, es ficava a l'área i feia lluir-se a Oier. La segona i més clara, en temps afegit, Oscar Ramírez posa una pilota al espai i Manu Lanzarote, després de controlar la pilota i ficar-se a l'àrea sol davant Oier, aixeca la pilota per sobre del porter del filial blaugrana i aquesta surt per sobre de la porteria.

El Sabadell continua en zona tranquil·la, a 10 punts de la zona de descens i amb el gol average a favor davant rivals com Barcelona B, Villarreal B, Huesca, Xerez i Deportivo. Cinc gols Average a favor dels quals tots menys Deportivo son rivals directes del Sabadell. Huesca es pot ser el rival que més lluny tenen els arlequinats (a 10 punts), però Barcelona B, Villarreal B i Xerez estan propers i va be tenir el gol Average a favor, de cara a possibles empats a punts.

La setmana que ve toca viatge a Huelva. A la Nova Creu Alta el resultat va estar favorable per 1-0. Ara tocar anar a guanyar, però si no pot aconseguir-se la Victòria, al menys intentar un altre gol Average favorable, que de cara a final de temporada, ens recordarem tots de possibles punts no guanyats.

Recordar-vos també que dissabte a les 10h tenim a la seu de la penya el 1er Torneig de Futbolí Miguel Quereda. No hi falteu. S'amplia la data d'inscripció fins a dimecres 14 de Març. Ja som 22 equips, t'ho perdràs?