dissabte, 17 de març del 2012

1er Concurs de Fotografia de la Penya Arlequinada Los Califas

Concurs de Fotografía

Normes

- Al concurs de fotografia de la Penya Arlequinada Los Califas podrà participar tot aquell que tingui 16 anys o més i sigui un amateur al tema fotogràfic (no poden participar professionals).
- El tema del concurs serà la Nova Creu Alta i el retorn del C.E.Sabadell a Segona divisió A , pel que la foto haurà d’estar feta dins de l’estadi, ja sigui a la afició, als jugadors o a l’estadi.
- La penya es reserva el dret d’admetre la fotografia o rebutjarla si considera que es ofensiva.
- Tots els drets de la fotografia passaran a la penya des del moment de la seva presentació a concurs.
- Les fotografies s’hauran de presentar en format paper de 15x20 i en format digital
-Hi haurà un jurat a 4 bandes:
         - Jurat popular (les fotografies seran exposades a la nostra seu social del 14 al 20 de Maig i qualsevol soci del C.E.Sabadell o de qualsevol penya oficial del club, prèvia acreditació, podrà votar.
         - Jurat de la penya ( la junta de la penya triara la foto que més els agradi, entre el   21 i el 24 de Març).
         - Jurat de medis de comunicació (representants d’Esports Radio Sabadell,         Magnetic2 i Esports Diari de Sabadell triaran la foto que més els agradi, entre el 21 i el 24 de Març).

Les tres fotos de jurat popular, junta penya i medis de comunicació passaran al quart jurat (C.E.Sabadell) que mitjançant una comissió triaran la foto guanyadora, dia 25 de Març)

Premis

1er premi: Trofeu acreditatiu de campió i impressió de la seva foto al carnet de soci del
                    C.E.Sabadell temp. 2012/13*
2on premi: Trofeig acreditatiu de segon classificat
3er  premi: Trofeig acreditatiu de tercer classificat

* El C.E.Sabadell es reserva el dret de canviar la foto del carnet de la temp.2012/13 si hi ha  algun esdeveniment excepcional que es cregui es de major importància. En aquest cas el club faria servir la fotografia per un altre acte o esdeveniment.

Totes les fotografies presentades a concurs podran ser utilitzades per la penya en qualsevol publicació d’aquesta o del club.

Les inscripcions es faran a la seu de la penya i estaran obertes des de la publicació d’aquestes normes i fins el dia 13 de Maig de 2012. Podeu adquirir les inscripcions a la mateixa seu i a les oficines del C.E.Sabadell.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada