diumenge, 4 de març del 2012

El Sabadell fa un bon partit a Alacant i cau a pilota parada

Hércules C.F.: Falcón, Sergio, Samuel, Míchel (Escassi, min.89), Tote (Urko Vera, min.58), Gilván, Abel Aguilar, Diego Ribas, Mora, Arbilla i Tiago Gomes (Callejón, min.58)
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Redondo, Juanjo, Puigdollers, Hidalgo (Florian, min.71), Oscar Ramírez (Luna, min.80), Lanzarote (Ezequiel, min.40) i Baha.
Col.legiat: Jorge Valdés Aller (Castella i Lleó)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Mora i Urko Vera per part de l'Hércules; Toni Lao, Olmo, Juanjo, Hidalgo, Ezequiel i Florian per part del Sabadell.
8.500 espectadors (una vintena del Sabadell).
Gols: 1-0 (Samuel, min.59)

Foto web C.E.Sabadell
El Sabadell va fer dissabte un molt bon partit davant l'Hércules. L'equip arlequinat va controlar el partit durant gairebé els 90 minuts, amb parts de domini local i parts de domini Sabadellenc, però sempre controlat.



L'Hércules, com es habitual últimament en els seus partits, tant a casa com a fora de casa, ha deixat el control del partit en mans del Sabadell aproximadament al quart d'hora de començar l'encontre. El Sabadell, al que li agrada tenir aquest control, ha començat a fer el seu joc i a tenir les seves oportunitats per obrir el marcador.
En una centrada d'Oscar Ramírez, Baha no a arribat a rematar davant Falcon i el Sabadell perdia la seva primera oportunitat de fer gol. El Sabadell ho intentava, però l´Hércules estava ben posat darrera i no més inquietava una mica a De Navas a llarga distancia i sense perill.

A cinc minuts d'arribar al descans, Ezequiel a entrat al camp per Lanzarote. No més entrar al camp, Ezequiel a fet una centrada que ha tocat Samuel i ha picat al travesser i a la línia de gol. Era un segon avís dels arlequinats. Un altre avís el donava Hidalgo, que pentinava de esquenes a la porteria una falta llençada per Puigdollers i la pilota sortia fragant el pal. Tres ocasions molt clares per fer gol, sense èxit.

A la segona part l'Hércules sortia una mica mes endollat, i era Tiago Gomes qui estavellava una pilota al pal dret de De Navas. Però era el Sabadell qui donaria un altre ensurt als alacantins. Baha es treia de la butxaca una jugada tot sol i es plantava davant de Falcon tot sol, però el porter ha sabut parar una pilota baixa que li creuava el marroquí. Quatre ocasions de gol claríssimes i res al marcador.

Però seria l'Hércules qui mouria el marcador. Un servei de cantonada i Samuel, sorprèn a la defensa arlequinada i bat a De Navas, posant el marcador al seu favor, inmerescudament pels arlequinats, que estaven fent mèrits per guanyar aquest partit.

El Sabadell no s'ha rendit, hi ha continuat intentant fer gol, i era un altre cop Baha qui tenia a les seves botes aquesta oportunitat, amb un xut dins de l'area que ha fet lluir a Falcon enviant la pilota a corner. Per més que el Sabadell ho intentava la pilota no volia entrar. Eren cinc ocasions molt clares per marcar, i cap d'elles entrava dins de la porteria.

Foto web C.E.Sabadell
I arribava el moment decisiu. L'arbitre, de forma molt rigorosa, xiulava penal a favor del Sabadell i Baha s'encarregava de llençar-lo. Però de nou Falcon endevinava per on anava la pilota i aturava de nou les expectatives arlequinades, a més del tir de Baha. Estava clar, sis ocasions claríssimes i cap endins. Semblava que aquell partit no el guanyaríem. Al igual que en la Nova Creu Alta, l'Hércules sense fer un gran partit, trauria el seu fruit, primer un punt i ara serien els tres.

Juanjo tornava a intentar-ho i Falcon tornava a lluir-se. I just abans d'acabar el partit, en una altra decisió molt rigorosa, l'arbit assenyalava penal a favor de l'Hércules. Callejón xutava el penal, i De Navas l'autarava també. El partit acabava amb aquesta jugada.

Un partit en el que el Sabadell ha posat el joc i les ocasions i l'Hércules ha posat el més important per guanyar, el gol.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada