dissabte, 17 de març del 2012

1er Torneig de futbolí Miguel Quereda

Lidia Rot i Obdulia Chapinal als
setzens de final
Aquest matí, a la seu de la penya, s'ha disputat el 1er Torneig de futbolí Miguel Quereda i amb una molt bona asistencia d'arlequinats. El torneig ha començat puntualment i amb moltes ganes per part dels participants de jugar i compartir una matí amb companys i amics. S'ha fet una primera fase d'eliminatories al millor de tres partits i amb 5 boles. En aquesta primera fase ja s'ha pogut veure als equips que tenien posibilitats d'arribar lluny, i encara que havia d'altres que no més jugaven pel fet de passar-ho be, hi ha hagut un gran respecte i esportivitat entre tots. S'han classificat 14 equips directament al haver guanyat les seves el.liminatories i dos equips més, per completar els 16ens de final, per millors equips no guanyadors.
Moment de la final
Les següents el.liminatories i fins arribar a la final, s'han fet a partit únic i a 9 boles. Aquí s'ha començat ha produir la criba i, els equips que de començament ja apuntaven qualitat han estat els classificats per quarts. La resta de la gent s´ho mirava amb expectació o parlava del partit del Sabadell a Huelva. També a servit per que arlequinats que no més es coneixien a traves del Facebook o Tweeter es coneguessin.
A la final, el millor de 3 partits i a 9 boles. Una final disputadissima. Primer partit per un finalista i segon partit per l'altre finalista. Més ajustat no podia estar. Ha arribat l'ultim partit i definitiu, en el que cap dels dos equips ha pogut allunyar-se a més d'un gol del contrincant, 1-0, 1-1, 1-2, 2-2 i així fins arribar al 4-4. Ultima bola i, campions del torneig Juan Sanz i Juanjo Pérez. Jordan Fernández (Ferni) i Moi Fernández han estat els sotscampions del torneig.
Moment de la final
Els guanyadors s'han emportat un trofeu de campió cada un i un xec-regal de 50€ per gastar a la tenda del C.E.Sabadell.
Els sotscampions s'han emportat un trofeu de sotscampió cada un.
La resta de participants, incloent als finalistes, s'han emportat un matí amb un ambient increïble i una estona de futbolí que esperem poder repetir.


Juanjo Pérez i Juan Sanz (campions)


D'esquerra a dreta: Juan Sanz i Juanjo Pérez (campions) ;
Moi Fernández i Jordan Fernández (sotscampions)
Gràcies a tots per l'asistencia, participants i visitants. Gràcies també a tots els que ens han recolzat en aquest torneig : Sergi Garcés, Joan Blanch (Radio Sabadell), Jose Quereda "Pirri", Adrià Arroyo (Dorsal 10), Pere Figueres (Diari de Sabadell). Gràcies al Rafa Rot del Bar Los Califas per la seva col.laboració i predisposiciò. Gràcies a la nostra presidenta Lidia Rot, que ens ha fet un futbolí 100% arlequinat i s'ho ha currat moltissim. A la fí, gràcies a tothom, que entre tots heu fet possible que això funciones.
L'any que be, farem la segona edició, i de ben segur aprendrem dels possibles errors d'aquest any i encara sortirà millor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada