diumenge, 22 de gener del 2012

Primer torneig de futbolín Miquel Quereda

La Penya Arlequinada Los Califas organitza el primer torneig de futbolin Miquel Quereda.
El torneig es disputarà a la seu social de la penya el dissabte 17 de Març i es jugarà per parelles. Serà modalitat de futbolin lliure en models Costa i si tot va com esperem el disputaran 64 equips. Es formaran dos grups, amb dos futbolins, de 32 equips a cada grup, i s'aniran qualificant per eliminatòries. A la final s'enfrontaran els campions de cada grup. El torneig serà obert a tothom, socis i no socis tant de la penya com del C.E.Sabadell i serà una forma de que els arlequinats passem un dia de germanor i els que no ho son s'acostin d'alguna manera a la família arlequinada. No hi haurà categories, per això, els participants s'enfrentaran tinguin l'edat que tinguin.

Qui vulgui, pot inscriure's a la seu de la penya a partir del dilluns dia 23 de Gener i la inscripció te un cost de 6€ per equip (3€ per persona).
Hi haurà un trofeu per a cadascun dels quatre finalistes, dos pels campions i altres dos pels sotscampions. A més, els campions tindran un vale de 50€ per cada un dels dos membres de l'equip, per gastar a la tenda del C.E.Sabadell.


Animeu-vos i apunteu-vos. Inscripcions obertes des de el 23/01/2012 fins al 10/03/2012 ambdós inclosos, o fins que s'esgotin les 64 places.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada