Un Sabadell condicionat per l'expulsió de Baha al minut 10, perd donant la cara

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao (Aarón Bueno, min.83), Pablo Ruiz, Olmo, Bermudo, Antonio Hidalgo (Samuel, min.56), Héctor Simón, Puigdollers (Florian, min.65), Lanzarote, Oscar Ramírez i Baha.
C.D.Numancia: Eduardo, Julio Álvarez, Juanjo, Cedrick (Natalio, min.46) Lago Junior, Larrea ( Del Pino, min.46), Jaio, Nano, Bedoya ( Victor Andrés, min.87), Pavón i Unai.
Colegiat: Prieto Iglesias (Navarra)
Incidencies: Amonestats amb targeta groga pel Numancia: Bedoya i Pavón; pel Sabadell: De Navas, Héctor Simón i Lanzarote. Expulsat per doble amonestació Baha (min. 10).
3.200 espectadors (25-30 arlequinats)
Gols: 0-1 (Baha, min.3); 1-1 (Bedoya, min.6); 2-1 (Lago Junior, min.77)

El partit entre Numancia i Sabadell ha començat de la millor manera possible. Carreras a sortit amb l'acostumat 4-3-3, fent debutar a Antonio Hidalgo i posant a Oscar Ramírez d'extem. I al minut 3, i després d'una errada del porter Eduardo, Nabil Baha feia el gol arlequinat, posant per davant al Sabadell i pronosticant un canvi de tendencia en resultats, després d'onze jornades sense guanyar. Però no més tres  minuts més tard, Bedoya tirava per terra totes les ilusions arlequinades, aprofitant una centrada i rematant de cap al fons de la xarxa de De Navas, posant l'empat a un al marcador.

Quatre minuts més tard, el partit quedaria condicionat per l'expulsió de Baha per dues targetes grogues. A partir d'aqui el Numancia s'ha fet amb el control del partit, i durant una bona estona el Sabadell ha quedat tocat. El Numancia aconseguia dominar el partit, i el Sabadell, amb un home menys intentava solventar la situació. Finalment el Sabadell ha sabut posicionar-se i ha començat a jugar una mica més ordenadament. Així s'ha arribat al descans.

La segona part ha estat un calc als ultims minuts de la primera. El Numancia ha fet dos canvis ofensius, intentant aprofitar la seva superioritat numèrica, però el Sabadell estava ben posicionat, defensant molt be i intentar aprofitar les contres per fer mal al Numancia. Carreras ha fet entrar a Florian per fer més mal ofensivament, però el Numancia s'ha posat per davant al minut 77 gràcies a un gol de Lago Junior que ha superat a Olmo i ha aconseguit el 2-1. Però el Sabadell ha continuat donant la cara i ha pogut fer mal amb dos ocasions, una de Aarón Bueno i una altre de Florian.

Finalment el colegiat ha xiulat el final del partit, guanyant el Numancia per 2-1. Si el Sabadell ha donat la cara amb 10 homes, que hagués passat si l'arbitre no hagués expulsat a Baha al minut 10? Mai ho sabrem, el que està clar es que donant la cara es pot perdre un partit, i no se li pot recriminar res a l'equip.Avui no podem dir res de Baha, que no ha pogut passejar-se pel camp, ja que no ha tingut l'oportunitat de fer-ho. El que no ens agradaria es que això d'avui quedés oblidat i davant el Las Palmas tornéssim a la dinamica de mal joc i desgana d'alguns jugadors que hem vist els ultims 4 o 5 partits ultims. Podem perdre, com avui, però donant la cara i amb HONOR. Força nanos i jugant amb ganes, els bons resultats arribaran.