diumenge, 29 de gener del 2012

El Sabadell torna a guanyar tres mesos després i comença la segona volta igual que la primera, amb victòria.

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Pablo Ruiz, Bermudo (Redondo, min.31), Héctor Simón, Puigdollers (Arteaga, min.45), Hidalgo (Juanjo, min.65), Oscar Ramírez, Florian i Lanzarote.
Xerez C.D.: Toni Doblas, Mendoza, Robusté, Lombán, Cámara, Bruno Herrero, Cordero (Tato, min.69), Israel (Jose Mari, min.54), Capdevilla (Iglesias, min.80), Capi, Iñigo Vélez.
Colegiat: Juan Martínez Manuera (Valencià).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Pablo Ruiz, Juanjo i Redondo per part del Sabadell; Robusté i Iñigo Vélez per part del Xerez.
3.700 espectadors (una trentena del Xerez), en un partit en el que a David de Navas se li ha fet un petit homenatge pels seus 200 partits com arlequinat.
Gols: 1-0 (Lanzarote, min.13) de penal, 2-0 (Florian, min.82)

El Sabadell portava 13 jornades sense aconseguir guanyar un partit, encara que les dues últimes contra Numáncia i Las Palmas havia fet mèrits per aconseguir més en els resultats. Però havia d'arribar la victòria una setmana o altre ja que el joc del Sabadell havia millorat, i ha arribat en front el Xerez.

Pot ser el partit no ha estat tan brillant com la primer part contra Las Palmas, però el marcador avui s'ha declinat cap Sabadell, fent justícia a una millora de l'equip les ultimes setmanes.

Començava el partit sense gaire "subidón" per part de cap dels dos equips, però pot ser era el Sabadell qui començava a intentar-ho, encara que el Xerez ha arribat abans a porteria contraria, però De Navas ha sabut anticipar-se en una internada de Israel. Arribant al primer quart d'hora, Oscar Ramírez centrava una pilota, i en el seu intent per entrar a l'àrea, Florian era agafat i pot ser ens atreviríem a dir que golpejat . L'arbitre assenyalava el punt de penal i Lanzarote feia el 1-0.

Als següents 5 o 10 minuts el Xerez ha buscat la porteria de De Navas amb mes ímpetu, primer amb una internada de Capdevilla i després amb un gol anul·lat a Cordero per fora de joc. Però a partir d'aqui el Sabadell s'ha fet amb el control del partit.

Al Sabadell també se li anul·lava un gol de Florian que podia haver estat el 2-0 per fora de joc. Florian ha estat avui molt actiu i ha intentat buscar el gol en més d'una ocasió, lluitant i barallant-se amb la defensa andalusa.

La ultima ocasió de cert perill de la primera part ha estat pel Xerez, però Israel ha creuat massa la pilota.

A la segona part el Xerez a sortit més motivat i buscant l'empat. Carreras ha fet sortit a Arteaga per Puigdollers, però el Sabadell no aconseguia tenir més la pilota al migcamp i era el Xerez qui pot ser dominava una mica més el partit. De Navas ha hagut de lluir-se un parell de cops, i era el Xerez el que posava el perill.

Foto Marca.com
Però a partir del minut 70 aproximadament, el Sabadell semblava que tornava a agafar una mica el control del partit, segurament providencial en aquest sentit ha estat l'entrada al camp de Juanjo. Ha començat a crear perill, amb un xut de Oscar Ramírez primer, i un remat de Pablo Ruiz després. Però ha estat Florian, que amb el nas trencat per tres llocs diferents després de un cop, el que des de el vèrtex de l'àrea gran ha engaltat un xut que ha entrat com un obús dins la porteria sense que Doblas pogués fer res. Era el 2-0. Per fi el Sabadell matava un partit. Per fi no s'hauria de patir. No més quedaven 8 minuts de partit i el Sabadell va saber controlar el partit fins que l'arbitre ha xiulat el final.

Encara que sense dubte ahir havia molta qualitat a la davantera de la banqueta, ha quedat demostrat que el que li agrada a la afició arlequinada es la entrega i la lluita, i Florian una setmana més l'ha demostrat. Pot ser el rendiment golejador no es tan bo com el de Baha, però la gent sap agrair la entrega i la lluita partit rera partit, cosa que encara no se li veu a Baha. Segurament, en quant treballi una mica més al camp, per que als entrenaments ens consta que ho fa, Baha tindrà més minuts al camp, per que qualitat li sobra.

Ahir també, el nostre capità i porter David De Navas, complia 200 partits amb la samarreta arlequinada. Abans de començar l'encontre se li feia un petit homenatge per part del club i dels porters del futbol base als que entrena. Moltes Felicitats David!!!

D'altre banda, animar-vos a tots a venir a Huesca amb l'equip la setmana vinent. La Federació de Penyes, organitza el seu primer viatge amb Autocars Bardet. Els preus que s'han aconseguit son bastant ajustats i acordes amb els preus que hi ha en el mercat. Ara no hi ja excusa, em de viatjar i animar al nostre C.E.Sabadell. Si vols viure dies com els de Figueres, Santa Coloma, Terrassa, Miniestadi o moltes sortides de tercera divisió en les que els aficionats arlequinats es desplaçaven en massa, hauràs d'animar-te i viatjar a Huesca. Els preus son molt assequibles, 13,50€ els penyistes i 15€ els no penyistes. Si ets penyista no més has d'anar a la seu social de la teva penya i fer la reserva. Les entrades es posaran a la venda a les oficines del club a partir de demà dilluns 30 de gener al preu de 20€. QUE NO T'EXPLIQUIN LA HISTORIA, VIU-LA!!!