El Sabadell tanca el 2011 amb una nova derrota

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA, 2ª DIVISIÓ, TEMPORADA 11/12
UD Almería 3 CE Sabadell 0
CE SABADELL: De Navas, Óscar Ramírez, Toni Lao, Pablo Ruiz, Redondo, J.Ciércoles, Héctor Simón(Albert Puigdollers,min.66) , Juvenal, Aarón Bueno (Fran Piera,min.56), Lanzarote i Florian(Songo’o, min.85).
UD Almería: Esteban, Michel, Carlos García, Corona, Jakobsen, Rafita, Aleix Vidal(Omar, min.82), Abel Molinero(Aaron Ñiguez,min.57), Verza, Goitom i Ulloa(Pallarés, min.89)
GOLS: 1-0 Goitom (min.33), 2-0 Goitom (min.44), 3-0 Ulloa (min.83)
ÀRBITRE: Julio Amoedo Chas (colegi gallec). Grogues UD Almería (Corona), CE Sabadell (Redondo, Héctor Simón, Toni Lao i Pablo Ruiz).
ESTADI: Los Juegos del Mediterraneo, 10-000espectadors (no consten espectadors arlequinats).

El C.E.Sabadell ha tornat a no guanyar per desena jornada consecutiva. Els de Carreras han sortit al camp una mica adormits i han fet una primera part dolenta, sense ocasions de perill a l’area Almeriense.
El primer en avisar ha estat Abel Molinero, que encara que no portava perill ha fet la primerra jugada d’atac per part de l’Almería, jugada en fora de joc per cert.
Al primer quart d’hora del partit, el C.E.Sabadell ha fet una falta que ha tret Verza amb aturada de De Navas. Però encara que l’Almería no acabava de dominar el partit, era l’unic que podia portar una mica de perill a l’area contraria. El C.E.Sabadell no acabava de trobar-se al terreny de joc, però es que no va acabar de fer-ho en tota la primera part.
Goitom començava a posar en perill la porteria de De Navas, i al minut 31 va a tornar a provar al porter madrileny, i a passada de Aleix Vidal i amb el peu esquerre fa lluir a De Navas. Però dos minuts més tard i en jugada personal, Goitom marca el primer gol de l’Almería i fa el 1-0 a Los Juegos del Mediterraneo.

El Sabadell no trobava la manera de fer mal a l’Almería i era aquest el que rondava l’area arlequinada una vegada i un altra, primer amb un parell de centrades a l’area per part de Corona i sense perill, després Aleix Vidal aprofitant una refusada, però en totes dues ocasions ho va resoldre favorablement De Navas.
Al minut 44, Goitom ha tornat a fer de les seves i de xilena ha marcat el 2-0 per l’Almería. Un gol que pot ser, es podria catalogar com a gol de la jornada. El Sabadell no acabava de trenar tres passades seguides i el seu joc bonic no es veia per enlloc. Amb aquest resultat va acabar la primera part.
A la segona part, tothom esperava una reacció del Sabadell per ficar-se en el partit, i encara que s’ha arribat un parell de cops a l’area andalusa, primer amb xut d’Héctor Simón fora i després Manu Lanzarote amb un xut tou a les mans de Esteban, no acabava de rutllar com acostumen quan juguen be. L’Almería continuava fent perill a la contra i el Sabadell intentava sense èxit aconseguir fer perill a la porteria de Esteban també. Al minut 74 Juvenal a engaltat un xut que ha sortit fregant el pal de la porteria Andalusa. Per`al minut 84, Juanjo ha refusat una pilota malament que ha aprofitat Omar per donar la passada de la mort a Ulloa que no ha perdonat i ha fer el tercer gol de l’Almería.
El Sabadell torna a no guanyar per desena jornada consecutiva i a no sumar punts de nou. Però es això el mes greu? El més greu es que l’equip ha canviat completament la seva imatge de començament de temporada. Vam començar jugant be i guanyant. Varem seguir jugant be però no guanyant. Però ara, ni juguem be ni guanyem, I això es el preocupant. Segurament em de lluitar per no baixar, això es molt clar. Però no hauríem d’aspirar a fer-ho donant una bona imatge al camp? Últimament no s’està donant aquesta bona imatge, i es el que vol l’afició arlequinada, guanyar, empatar o perdre, però donant bona imatge. Pot ser hauríem de buscar un PLAN B.
Esperem que aquesta aturada nadalenca ens faci tocar de peus a terra tant a jugadors com a afició, i que uns sàpiguen el que han de donar al camp i els altres sàpiguen el que poden demanar als jugadors.