diumenge, 18 de desembre del 2011

El Pare Noel visita Los Califas amb gran afluencia de nens



Avui, el Pare Noel ha visitat la Seu oficial de la Penya Arlequinada Los Califas, el Bar Restaurant Los Califas. A les 11h. el Pare Noel ha obert portes i els nens que feia estona que feien cua a la porta de Los Califas han anat entrant per veure que els havia portat el Pare Noel.

Pares, mares, avis i nens s'esperaven amb molta il·lusió al carrer. A dins, durant tot el matí, el Pare Noel ordenava tots els regals per facilitar l'entrega en quan s'obrissin les portes.
Colors, llibretes, agendes, motxilles, gorres, necessers, etc., etc., han estat  entregats a tots els nens que han passat per Los Califas. Més de 900 regals que mica en mica, i durant les dues hores que ha estat el Pare Noel a la Seu, s'han anat entregant als més petits, que bocabadats, els han rebut amb molta alegria.
Un any més, el Nadal arriba a Los Califas i aquest any, per primera vegada, a la Penya Arlequinada Los Califas.

De cara a l'any que ve, el Bar Restaurant Los Califas i la Penya Arlequinada Los Califas, comencen a treballar des de demà mateix per recollir regals pels nens i que el Pare Noel del 2012 pugui passar de nou a repartir regals per tothom.

Tot aquell que vulgui col.laborar serà ben rebut, agraint des d'aqui, la col.laboració de proveïdors i particulars que han col.laborat aquest any.

Bon Nadal i Bon any a tothom

1 comentari:

  1. desde aqui decir, que fue un dia maravilloso solo el poder ver las caras de esos niños, alguno que otro que lloraba, pero sobretodo muchisima ilusion. os voy a contar una anecdota de ese dia, en la parte del lavabo en el techo, tenemos un altillo encima de las placas y esa mañana temprano, lo abrimos y con la escalera mi padre cogio unas cosas que teniamos alli encima metidas, con las prisas y los nervios del dia, a mi padre se le olvido cerrarlo y esconder la escalera en el almacen, y al rato viene una niña de 6 años y me dice: lidia ya se de donde viene papa noel, y me lleva al lavabo y me dice a venido por ahi, me quede de priedra. Asi que desde aqui decir que muchas gracias por haber echo realidad el sueño de muchos niños y esperamos volver hacerlo el año que viene

    ResponElimina