dilluns, 6 de maig del 2013

El Sabadell arriba als 50 punts i signa la permanència virtual.

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Tortolero, Abraham Paz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Gato, min.88), Moha (Longás, min.60), Manu Lanza, Aníbal (Juvenal, min.76) i Collantes.
C.D.Numancia: Biel Ribas, Juanma, Regalón, Jaio, Nagore (Bedoya, min.57), Antonio Tomás, Julio Álvarez, Bonilla, Lago Júnior (David Martín, min.79), Del Pino (Nieto, min.70) i Pedro Martín.
Col.legiat: Mario Melero López (Andalucía):
Incidències: Amonestats amb targeta groga Oscar Ramírez i Juanjo pel Sabadell; Lago Júnior pel Numancia.
2.525 espectadors a la Nova Creu Alta.
S'ha guardat un minut de silenci per la perdua de Jesús María De Navas, pare de David De Navas, porter del C.E.Sabadell. D.E.P.
Destacar la gran estima de la afició arlequinada cap al porter madrileny, cridant el nom del porter tots a l'hora i a iniciativa de la Grada Jove.
Gols: 1-0 (Moha, min.17); 2-0 (Collantes, min.61); 2-1 (Juanma, min.90).

Ahir diumenge, el Sabadell va assolir de forma virtual la permanència a la Segona A, després de guanyar al Numancia a la Nova Creu Alta. Encara que la permanència no es matemàtica, arribar als 50 punts, que últimament garanteixen la continuïtat en la categoria, han fet respirar a tota la parròquia arlequinada.

David De Navas, el gran ausent.
Encara que tothom el tenia present.
El partit ha estat un "tostón", avorrit i no més amb jugades molt puntuals que han fet aixecar a la grada. El primer gol ha arribat a la sacada d'una falta. Lanzarote l'ha tret fent una passada a Collantes que ha xutat i el porter del Numancia a refusat, però Moha que ha agafat el refús ha aprofitat be la ocasió i ha xutat sense que Biel Ribas pogués fer res per aturar-la. El gol li ha dedicat a David De Navas.

A partit d'aqui el partit s'ha tornat ensopit i avorrit, sense un domini clar del partit per part de cap dels dos equips. S'arribava al descans amb aquest resultat.

A la represa, el joc ha estat molt semblant, sense cap equip que el dominés, però amb la sensació de que el marcador no perillava, per que el Numancia semblava que no es jugués res. Collantes i Lanzarote posaven una mica d'espurna al partit de tant en tant. El Numancia començava a voler fer alguna cosa més, i ha estat en aquell moment quan arribava la magistral jugada de Manu Lanza. Com si estigués posseït per Messi o Cristiano Ronaldo, el jugador arlequinat ha agafat la pilota a migcamp, sortejant a tots els jugadors que li sortien al pas i donant-li en safata a Collantes que posava el 2-0 al marcador.

Foto Pedro Salado

El Numancia ha intentat arribar amb perill, però el Sabadell ha sabut controlar als Sorians. No més al minut 90 i a punt d'acabar-se el partit, Juanma ha xutat des de la frontal, i amb la fortuna de que la pilota ha tocat en Juanjo i ha descol·locat a Nauzet que no ha pogut fer res per evitar el gol visitant.

El partit acabava amb un 2-1 que donen els tres punts al Sabadell i la tranquilitat a la grada.

El Sabadell acaba la jornada en la posició 11 de la classificació, amb 50 punts. A 11 punts de la promoció d'ascens i a 10 punts dels llocs de descens.

Proper partit, Dissabte 11 de Maig de 2013 a les 20h., R. Murcia - C.E.Sabadell. En principi aquest partit no serà televisat, però si el podreu seguir com es costum per Radio Sabadell 94.6. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!!

La grada Jove no va parar d'animar en tot el partit, com es habitual. I ahir va esperonar a tot l'estadi amb els càntics a
David De Navas. El porter ahir no hi era sol, tenia a tots els arlequinats amb ell.
Foto Pedro Salado



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada