dimarts, 14 de maig del 2013

El Sabadell torna a puntuar fora de casa i, diumenge pot assegurar la categoria matemàticament davant el Racing de Santander

R. Murcia: Javi Jiménez, Tagliafico, Mauro, Óscar Sánchez, Albiol, Acciari (Nafti, min.57), Toribio (Cristian Garcia "Ruso", min.45), Nico (Sutil, min.77), Saul Berjón, Matilla i Kike García.
C.E.Sabadell: Nauzet, Óscar Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Juvenal, Longás (Hidalgo, min.85), Manu Lanza (Arteaga, min.59), Collantes i Aníbal (Gato, min.69).
Col.legiat: Eduardo Prieto Iglesias (Navarra).
Incidències: Amonestats amb targeta groga a "Ruso" i Kike García pel Murcia; Samu pel Sabadell.
7.312 espectadors a la Nueva Condomina.
Gols: 0-1 (Collantes, min.29); 1-1 (Ruso, min.53).

El Sabadell va tornar a puntar lluny de la Nova Creu Alta, després de dos mesos sense fer-ho (Guadalajara 1 Sabadell 1).
Foto marca.com
El Múrcia va sortir amb ganes, el partit era de vital importància per a ells. Va tenir la pilota i la iniciativa durant els primers 20/25 minuts. El Sabadell aguantava i esperava la seva oportunitat. El Múrcia, tot i dominar, no ha creat gaires ocasions. Una de Albiol, que ha refusat Nauzet a corner. Però ha estat Collantes, que ha passada d'Aníbal, ha marcat el primer gol. Els arlequinats es posaven per davant.

A partir d'aqui els murcians no han estat els mateixos. El Sabadell s'ha ficat més al partit i, aquest, ha estat més igualat. S'ha arribat al descans amb aquest resultat.

Foto sportmurcia.net
A la segona part, el Múrcia ha tingut menys posesions però més ocasions. Els corners eren el seu millor aliat. L'han intentat en nombroses ocasions i els hi ha arribat la bona. En un d'aquests, Aníbal ha refusat i "Ruso" ha superat a Nauzet. El marcador s'igualava i encara quedava casi tota la segona part per endavant. Juvenal l'ha tingut pel Sabadell, però el porter del Múrcia ha refusat la pilota. Tant el Sabadell com el Múrcia han tingut més ocasions en aquesta segona part, però el marcador no es tornaria a moure. Es treu un punt de Múrcia que apropa encara més als arlequinats a la permanència matemàtica.

El Sabadell acaba la setmana a la posició 11 de la classificació amb 51 punts, a 11 punts dels jocs de promoció d'ascens i a 10 punts del descens, quedant 12 en joc.

Proper partit, Diumenge 19 de Maig de 2013 a les 21h. a la Nova Creu Alta, Sabadell - Racing Santander.
El club ha posat preus populars per aquest partit, amb entrades anticipades als gols a 5€ o 7€ a les guixetes. Ara no tens excusa, passat per la Nova Creu Alta, es la penúltima ocasió d'aquesta temporada per veure al Sabadell a casa. El Sabadell pot salvar matemàticament la categoria a casa i davant la seva afició. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada