C.D.Mirandés: Goitia, Koi, César Caneda, Martínez (Martins, min.84), Muneta, Mújika, Pablo (Iván Agustín, min.67), Iribas, Alvaro Corral, Díaz de Cerio (Goiria, min.77) i Rúper.
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Tortolero, Ramírez, Moha, Juvenal, Longás, Hidalgo (Gato, min.56), Manu Lanza (Arteaga, min.71), Eneko (Collantes, min.56) i Aníbal.
Col.legiat: Alfonso Pino Zamorano (Castilla La Mancha).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Iribas i Corral pel Mirandés; Longás i Moha pel Sabadell.
4.819 espectadors a Anduva.
Gols: 1-0 (Mújika, min.15); 2-0 (Rúper, min.41).

El Sabadell torna a fer una primera part penosa i deixa escapar 3 punts més per apropar-se a la permanència. Sembla impossible que fa uns mesos poguéssim pensar que ho passaríem malament, però com la dinàmica no es capgiri, tot sembla indicar que serà així.

Foto lavozdelebro.com
El Mirandés ha sortit pel partit i ha donat algun avís que tant De Navas com la defensa han pogut solucionar. Però al minut 15 i després d'una sacada de falta, Mújika ha rematat una pilota al fons de la xarxa posant el 1-0 al marcador. Com sempre, els de Carreras començaven perduts, no es ficaven al partit i el contrari aconseguia posar-se per davant al marcador. A partir d'aquí i amb la tranquil.litat que dona anar per davant al marcador, els de Miranda han dominat el partit, amb tímides ocasions arlequinades que no han donat fruits. I just abans d'anar al descans, al minut 41, Díaz de Cerio ha posat la pilota enrere i Rúper ha afusellat a De Navas. Un cop més "El dia de la Marmota" tornava.

Foto sportmurcia.net
El començament de la segona part ha estat calcat a la primera, el Sabadell deambulava perdut pel camp. Carreras ha fet canvis i ha donat entrada a Gato i Collantes. A partir d'aquí el Sabadell ha començat a ficar-se una mica més en el partit, però era massa tard. Lanzarote ha fet un xut que ha aturat Goitia i Aníbal ha fet un gol que ha anul.lat Pino Zamorano per fora de joc, justament. Juve també l'ha tingut molt clara, però Alvaro Corral l'ha tret sota pals. El partit acabava i el Sabadell tornava a perdre de nou per falta d'actitud a la primera part.

Als partits fora de casa el Sabadell no aconsegueix donar guerra als adversaris, es més, últimament regala els partits com si ja s'haguessin salvat. Aquesta actitud es imperdonable i ja s'escolten rumors per la grada de que els jugadors no s'esforcen per que volen primes per la permanència. No sabem que hi pot haver de veritat, però ja sigui per això, per desmotivació (de la qual cosa son responsables els jugadors i el cos tècnic), o pel motiu que sigui, la afició no vol un final de lliga com el de la temporada passada, així que més val que es posin les piles i aconsegueixin aviat els 3 o 4 punts que fan falta per tenir la permanència virtual.

El Sabadell acaba la jornada en la posició 15 (no més hi han 3 equips entre el Sabadell i el descens), amb 47 punts, a 11 punts de les posicions de promoció d'ascens i a no més 7 punts del descens (que semblava lluny però que ara es veu a prop).

Proper partit, Diumenge 5 de Maig de 2013 a les 21h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell - C.D.Numancia. JUNTS SOM MES FORTS!!!!!