dimarts, 21 de maig del 2013

El Sabadell tornarà a ser equip de 2ªA la propera temporada

C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Tortolero, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Longás, min.72), Moha (Uli Dávila, min.52), Manu Lanza, Aníbal (Gato, min.60) i Collantes.
R.Racing Club Santander: Mario, Bocanegra, Francis, Martí Crespí, Tiago Pinto, Héctor Yuste, Marcos Gullón, David Ferreiro (Dorca, min.81), Jairo (Oscar Pérez, min.77), Gai Assulin i Quini (Koné, min.83).
Col.legiat: Jose Ramón Piñeiro Crespo (Asturias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo, Uli Dávila, Manu Lanza, Pablo Ruiz i Tortolero pel Sabadell; Gullón pel Racing de Santander.
2.682 espectadors a la Nova Creu Alta (una vintena del Racing).
Intensa pluja durant gairebé tot el partit.
Gols: 0-1 (Jairo, min.45); 0-2 (Samu, min.50, en pròpia porta).

El millor del partit va ser que avui jugava el Murcia.
Foto eldiariomontanes.es
El Racing s'ho jugava tot. Havia de continuar viu per poder lluitar per la permanència. El Sabadell portava a la butxaca la permanència virtual, encara que mancava un punt per que fos matemàtica. La pluja era convidada d'honor a la Nova Creu Alta. Tot això feia indicar d'entrada que el Sabadell no ho tenia gens fàcil per guanyar els tres punts, i així va ser.
El Racing, sense fer un bon partit, ha començat dominant, amb un Sabadell sense intensitat i molt conformista. La intensitat la posaven els visitants, i les ganes també. Un parell d'ocasions de Ferreiro que ha rebutjat Nauzet i una altre a pilota aturada han posat en avís als arlequinats. Però just abans d'arribar al descans, Jairo, en jugada personal ha batut a Nauzet. Era el 0-1 i l'arbitre indicava el túnel de vestidors.

A la segona part el Sabadell ha sortit igual, sense intensitat i desmotivat. A les primeres de canvi, una centrada de Jairo ha estat introduïda per Samu a pròpia porta al intentar rebutjar-la per que Martí Crespí no pogués rematar. Era el 0-2 i l'equip que més ganes posava era el que s'estava portant el partit.

Foto Pedro Salado
El Sabadell ha protagonitzat alguna ocasió aïllada per part de Gato, Collantes i Lanza, però sense èxit.
El partit acabava amb els 3 punts cap a Santander i un Sabadell que continuava sense consolidar la permanència matemàtica.

Però el millor del partit estava per arribar. I ha arribat avui, a Guadalajara. El Murcia, primer equip en zona de descens, queia derrotat per 3-1 pel Deportivo de Guadalajara i donava així la salvació matemàtica als arlequinats a falta de 3 jornades. Així dons, la temporada que ve tornarem a estar a la Segona divisió, i qui sap, si a gaudir una mica més que aquesta.

El Sabadell acaba la jornada en la posició 12 de la classificació amb 51 punts, a 12 punts de la promoció d'ascens i a 10 punts del descens, a falta de 9 punts per acabar la lliga.

Proper partit, Diumenge 26 de Maig de 2013 a les 18h., C.D.Lugo - C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada