CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA, 2ª DIVISIÓ, TEMPORADA 11/12
CE SABADELL 1 - AD ALCORCÓN 0
CE SABADELL: De Navas, Óscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Juanjo, Puigdollers (Álex Cruz, '74), Aarón Bueno (Juvenal, '62), Lanzarote y Baha (Florian, '27).
AD ALCORCÓN: Manu Herrera, Rubén Anuarbe (Carlos Martínez, '60), Rueda (Miguélez, '46), Agus, Ángel Sánchez, Fernando Sales, Babin, Abraham, Rubén Sanz (Saúl, '73), Montañés i Quini.
GOLS: 1-0, Aarón Bueno ('9, p.)
ÀRBITRE: Julio AMOEDO CHAS (col·legi gallec). Targetes: grogues per a Olmo (SBD), Puigdollers (SBD), Rubén Anuarbe (ADA), Rueda (ADA), Quini (ADA), Babin (ADA), Saúl (ADA), Abraham (ADA) y Fernando Sales (ADA). Vermella a Olmo (SBD) per doble amonestació.
ESTADI: Nova Creu Alta, 5.500 espectadors (cap seguidor de l'Alcorcón).

Nova victòria d'un Sabadell que ha agafat embranzida i no hi ha qui l'aturi. La nova víctima ha estat l'Alcorcón, precisament qui va ser botxí dels arlequinats a la Copa del Rei d'enguany. Aquest cop, però, el partit s'ha disputat a l'estadi de la Nova Creu Alta, on l'equip compta les seves actuacións per victòries i on l'afició local es frega els ulls i es pregunta si de veritat això està passant. L'estadi creualtenc comença a ser un fortí inexpugnable.
Si contra el Recreativo de Huelva els tres punts van ser suats i treballats, els que s'han aconseguint davant el conjunt que dirigeix Juan Antonio Anquela van ser lluitats fins a la darrera gota de sang. El Sabadell va tirar d'èpica i de casta per aconseguir la victòria jugant tota la segona part amb deu homes per la rigorosa expulsió d'Olmo. L'àrbitre del matx, Amoedo Chas, va deixar molt que desitjar amb la seva actuació, ja que va tractar molt rigorosament el Sabadell mentre que es mostrava més comprensiu amb l'Alcorcón. Tot i així, els tres punts es quedaven a casa.
Els rivals als que s'enfronta el Sabadell ja van amb la lliçó apresa i saben on es pot fer mal. Així va sortir l'Alcorcón, pressionant la zona de creació arlequinada per impedir la circulació de la pilota. El visitant Babin va ser l'encarregat de fer el primer xut del partit, que De Navas va aturar no sense dificultats. No s'havien jugat ni deu minuts quan una centrada de Lanzarote des de la dreta a l'àrea va ser clarament interceptada amb la mà per Rueda. Groga pel central i penal a favor dels homes de Carreras. Aarón Bueno va ser l'encarregat de transformar-lo, enganyant perfectament Manu Herrera, que es va llençar cap a l'altre costat de la porteria. Tot feia indicar que el Sabadell havia aconseguit posar-se el partit de cara.
Quini va estar a punt de fer l'empat per a l'Alcorcón al minut 15, en un xut des de la frontal que va sortir fora per ben poquet. Poc després seria Lanzarote qui, després d'una bona jugada personal, es plantés davant de l'àrea visitant i provés sort amb un xut amb la cama esquerra, però aquest finalment va sortir una mica desviat. Va ser llavors quan la mala sort, que no sembla disposada a abandonar el Sabadell, va fer la seva darrera aparició: al minut 25 Nabil Baha, el flamant fitxatge arlequinat de l'estiu, i que per primer cop era titular, es sumava a la llista de lesionats. El davanter marroquí no ho està tenint gens fàcil per demostrar la seva suposada qualitat. El francès Florian el va substituïr.
Seria el propi Florian qui gaudiria de l'oportunitat de fer el 2-0 amb una bona rematada de cap que Manu va refusar amb problemes. Els jugadors arlequinats es començaven a trobar còmodes sobre la gespa, i això es veia traduït en el nivell del joc i les ocasions que s'anaven creant. Héctor Simón gaudiria d'una grandíssima oportunitat quan va rebre una passada a l'espai i va guanyar-li l'esquena a la defensa, però just quan es preparava per xutar va aparèixer Babin per desviar la pilota a córner.
Però quan millor estava jugant el Sabadell, va arribar la jugada polèmica. Quan restaven pocs minuts per arribar al temps de descans, Olmo va cometre una lleu falta al mig del camp. L'àrbitre en un principi només va assenyalar l'infracció però, al veure qui era l'home que l'havia fet, va anar ràpidament a treure-li la segona groga. Ni tans sols va voler donar-li un avís: l'expulsió va ser implacable. Una vermella molt rigorosa si es té en compte que la falta era lleu, que s'havia fet al mig del camp, que Olmo no era el darrer defensa i que no era una clara ocasió de gol. L'afició saballuda va mostrar la seva indignació amb una sonora xiulada cap a l'àrbitre quan aquest enfilava el túnel de vestidors a la mitja part.
A la segona part, el Sabadell va haver de canviar l'estratègia per defensar la seva renda: Juanjo va ocupar el buit d'Olmo a la defensa. Per la seva banda, Anquela també va moure fitxa: Miguélez sortia al camp substituïnt el defensa Rueda, una clara acció ofensiva per aconseguir primer l'empat i després la victòria, però la jugada no va acabar de sortir-li bé.
L'Alcorcón, amb un home més, es va fer l'amo del partit. Les ocasions arribaven sobretot per la banda esquerra, per mitjà d'un grandíssim Ángel, que s'internava una i altra vegada. Però totes les ocasions que creaven es veien frustrades pel que acabaria sent l'home del partit: David De Navas. El porter madrileny del Sabadell va desesperar una vegada rere una altra els davanters visitants. Primer, amb una centrada-xut que s'enverinava cap a la porteria i que va treure amb una mà boníssima; després, amb una aturada prodigiosa a una rematada en boca de gol de Quini que tot l'estadi va veure dins de la xarxa; i per acabar-ho de rematar, amb una magnífica aturada a cop de cap d'Agus que anava dirigida a tot l'escaire. De Navas estava fent guanyar el partit al Sabadell.
Lluís Carreras va donar entrada a Juvenal per guanyar consistència a la zona mitja del camp. També va sortir al terreny de joc Álex Cruz, que retornava després de la seva lesió i que va aportar profunditat per la banda dreta. Les oportunitats més clares, però, les continuava tenint l'Alcorcón, que no veia manera de guanyar un rival amb deu homes. Quini va gaudir d'una ocasió immillorable per marcar, però es va trobar un altre cop amb, qui si no, David De Navas. El porter arlequinat va respondre a la rematada de cap del davanter amb una increíble aturada sota pals. Poc va trigar l'estadi a corejar el nom del que estava sent l'heroi del moment.
L'Alcorcón veia com el temps se li tirava a sobre i no hi havia manera de fer el gol de l'empat. Ángel ho va tornar a intentar amb un potent xut des de la frontal de l'àrea, però novament va aparèixer la figura de De Navas per desviar la pilota amb una enorme aturada. Els jugadors visitants estaven desesperats davant l'estelar actuació del porter del Sabadell.

L'àrbitre va xiular el final del partit i la graderia de la Nova Creu Alta va esclatar d'alegria. El Sabadell continua una setmana més com a colíder de la 2ªA i ja veu al tercer classificat a quatre punts de distància. Que no s'aturi la festa.