CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA, 2ª DIVISIÓ, TEMPORADA 11/12
CE SABADELL 1 - RC RECREATIVO DE HUELVA 0
CE SABADELL: De Navas, Óscar Ramírez (Songo'o, '72), Olmo, Pablo Ruiz, Toni Lao, Héctor Simón, Juanjo, Puigdollers, Eneko (Lanzarote, '53), Aarón Bueno (Samuel, '82) i Florian.
RC RECREATIVO DE HUELVA: Manu, Ximo Navarro, Zamora (Asen, '84), Manolo Martínez, Cifu, Javi Álamo, Álex Quillo, Zambrano (Héctor Font, '67), Borja Guerrero (Juan Villar, '54), Pablo Sánchez i Sergi Enrich.
GOLS: 1-0, Puigdollers ('28).
ÀRBITRE: Pedro SUREDA CUENCA (col·legi balear). Targetes: grogues per a Pablo Ruiz (SBD), Juanjo (SBD), Lanzarote (SBD), De Navas (SBD),  Manu Martínez (REC) i Ximo Navarro (REC). Cap vermella.
ESTADI: Nova Creu Alta, 6.300 espectadors (15-20 seguidors del Recreativo).

Jornada atípica de futbol la que s'ha viscut a l'estadi de la Nova Creu Alta, i és que la parròquia arlequinada no està gens acostumada als partits de dilluns a la nit. Malgrat el dia i l'hora del matx, l'estadi arlequinat continua amb la seva ratxa i en el partit contra el Recreativo s'han aplegat 6.300 persones a les graderies creualtenques. Feia moltíssims anys que la ciutat desitjava futbol professional, i així ho està demostrant.
El Sabadell arribava al partit molt mermat per les lesions, però amb la moral ben alta després de la victòria al Mini Estadi del Barça i amb la possibilitat de situar-se líder de 2ºA si guanyava per dos o més gols. Al davant hi havia l'històric Recreativo de Huelva, el degà del futbol espanyol, molt necessitat dels tres punts per la seva delicada situació classificatòria. De fet, el conjunt que entrena Álvaro Cervera ha estat el millor equip que fins al moment ha trepitjat la gespa de la Nova Creu Alta, si bé la seva bona actuació va quedar una mica enfosquida pels minuts de joc dur que també van mostrar i que van comptar amb certa permissivitat de l'àrbitre del partit, un debutant aquesta temporada a la 2ªA. No va estar gaire encertat durant el matx Sureda Cuenca, que va concedir alguns córners dubtosos favorables als visitants i, en canvi, no va concedir alguns córners clars a favor del Sabadell. Destacar també el debut per primer cop com a titular de Pablo Ruiz, que es va mostrar molt correcte durant tot el partit.
L'inici del Sabadell va ser molt esperançador, ja que en la primera jugada d'atac va estar a punt d'arribar el primer gol de la nit: una internada d'Eneko per banda esquerra va acabar amb una centrada d'aquest cap a Florian, però el seu remat a porteria va sortir llepant el pal. Aviat el Recre va començar a pressionar al Sabadell a la línia de 3/4 evitant la sortida controlada de la pilota i van anar creant les seves ocasions de perill, sobretot mitjançant els córners, però els seus davanters no van estar encertats. L'oportunitat més clara va ser una rematada del defensa Manolo Martínez que un atent Juanjo va treure sota pals. Uns minuts després, seria el propi Juanjo qui provaria sort amb un xut des de la frontal que va sortir per sobre del travesser per ben poc després de picar en un defensa. Incomprensiblement, l'àrbitre va donar servei de porteria favorable al Recre.
Els visitants continuaven dominant el joc, però una greu errada defensiva els va costar molt cara. Al minut 28, Óscar Ramírez va veure com Puigdollers es desmarcava i guanyava l'esquena de la defensa recreativista, li va passar perfectament la pilota a l'espai i el de Granollers, després de controlar la pilota amb l'esquerra, es va plantar davant Manu. Amb un suau toc amb la cama dreta va superar el porter, que va arribar a tocar la pilota, però no va evitar el gol. En els millors moments del Recre, el Sabadell aconseguia posar-se per davant.
El gol arlequinat va fer molt mal als de Cervera, que van veure com el Sabadell aconseguia el control de la pilota i començava a realitzar un joc de toc preciós. Les arribades a l'àrea de Manu ja van ser més constants que durant els minuts previs. No obstant, els recreativistes també continuaven tirant pilotes llargues als seus davanters per caçar algun contraatac. Borja Granero va internar-se dins l'àrea des de l'esquerra, però el seu xut el va aturar De Navas sense problemes.
Pocs minuts abans del descans, Zambrano va provar sort amb un xut que va sortir fregant el pal. Toni Lao va estar a punt de fer el segon gol dels locals, pero el seu xut ras el va aturar Manu. Amb 1-0 arribava el temps de descans. Val a dir també que en el transcurs de la primera part els jugadors recreativistes van demanar penal per una caiguda d'Álex Quillo dins l'àrea davant Pablo Ruiz, però l'àrbitre no va xiular res.
A la segona part, el Recreativo va sortir més decidit que mai a fer el gol de l'empat i es va fer amb el control del matx. Javi Álamo seria el primer en intentar-ho, però el seu xut el va aturar De Navas sense problemes. En una jugada d'atac del Sabadell, va arribar un altre cop la malastrugança: Eneko, que en els darrers partits s'havia guanyat la titularitat i fent bons partits, queia lesionat. Lanzarote va ser el seu substitut. El RecreJuan Villar firmés l'empat, però De Navas va estar un cop més prodigiós i va desviar la pilota a córner. La mala sort no va marxar definitivament de la Nova Creu Alta i Óscar Ramírez també queia lesionat, sent substituït per Songo'o.
El Sabadell es veia lligat pel seu rival i va optar per mostrar-se més defensiu per assegurar-se els tres punts. El visitant Sergi Enrich, a la sortida d'un córner, ho va tenir tot a favor per enviar la pilota a plaer al fons de la xarxa, però un magnífic Toni Lao ho va evitar al darrer moment desviant l'esfèrica de nou a la cantonada. El Recre estava perdonant moltíssim. Els homes de Lluís Carreras van saber aprofitar-se de l'espai que els visitants deixaven enrere per llençar ràpids contraatacs, com el de Songo'o, que es va internar perfectament a l'àrea però que el seu xut no va obtenir el premi del gol. Després seria Florian qui es desmarcaria ràpidament, però el Manu va estar atent i li va sortir al pas. El porter va fer caure el davanter francès, però l'àrbitre no va assenyalar el punt de penal.
En la següent acció d'atac del Sabadell, els jugadors del Recreativo va mostrar la seva pitjor cara: Florian va caure a la frontal de l'àrea i, estant a terra, va rebre una lletja trepitjada a la cama per part d'un dels defenses, una acció de la qual l'àrbitre no va voler saber-ne res. El joc va continuar i la pilota estava en possessió dels visitants, que no es van mostrar disposats a llençar-la fora. Quan un jugador arlequinat la va treure del terreny de joc, un jugador recreativista va voler posar-la novament en joc i, al trobar-se que l'àrbitre li prohibia per anar a atendre Florian, va muntar en còlera. Samuel, que va sortir al terreny de joc als darrers minuts, li va recriminar l'actitud. Es va trobar per resposta una empenta del jugador del Recre. Aquest cúmul d'accions van encendre els ànims a la grada de la Nova Creu Alta, que es va convertir en un clam contra els jugadors visitants per la seva falta de "fair-play".
Tot i la pressió atacant a la desesperada del Recreativo, el Sabadell va mostrar molt ofici defensiu amb un Olmo sublim fins que l'àrbitre va xiular el final del partit. Tres punts ben suats i treballats que es van quedar a casa i a més, per segon partit consecutiu, no s'encaixava cap gol en contra. L'afició arlequinada continua dalt del seu núvol. Que passi el següent, siusplau.