diumenge, 4 de setembre del 2011

Qui vol més, sis de sis

CAMPIONAT NACIONAL DE LLIGA, 2ª DIVISIÓ, TEMPORADA 11/12
3ª JORNADA, 3-9-2011, 18:00h
VILLARREAL CF "B" 3 - CE SABADELL 4
VILLARREAL CF "B": Jorge, Mano, Kiko, Dervite, Jaume Costa, Marcos Gullón, Llorente, Kike López (Chiqui, '71), Fofo (Joselu, '60), Lucas Porcar (Iriome, '82) i Airam.
CE SABADELL: De Navas, Óscar Ramírez, Olmo, Toni Lao, Redondo, Héctor Simón, Puigdollers (Samuel, '88), Arteaga (Fito, '67), Eneko (Aarón Bueno, '60), Florian i Lanzarote.
GOLS: 1-0, Airam ('29); 1-1, Florian ('37); 1-2, Aarón Bueno ('73); 2-2, Joselu ('75); 2-3, Lanzarote ('81); 3-3, Iriome ('89); 3-4, Florian ('90).
ÀRBITRE: Mario Melero López (col·legi andalús). Targetes: grogues per a Dervite (VIL"B"), Toni Lao (SBD) i Puigdollers (SBD). Cap vermella.
ESTADI: Mini Estadi de la Ciutat Esportiva del Villarreal CF, 500 espectadors (50 aficionats del Sabadell).

PARTIDÀS. S'ha d'escriure en majúscules per donar a entendre bé el magnífic espectacle que ens van oferir tant Villarreal "B" com Sabadell. Un partit amb molts gols d'aquells que encisen molt als espectadors, però que no els hi fa gaire gràcia als entrenadors.

Era el primer partit del Centre d'Esports fora de casa en aquest retorn a la categoria de plata, i ho feia a casa d'un conjunt que va meravellar a la primera jornada, guanyant amb autoritat i mostrant un joc sublim, a casa d'un Barça "B" que era favorit. Tot i això, el Sabadell volia demostrar que la victòria a casa contra el Huesca en el debut del retorn no va ser fruit de la casualitat.

El partit va començar precisament sent un autèntic calc del de la setmana anterior. El filial groguet va començar amb un domini aclaparador i les seves ocasions no van trigar gaire a arribar a la porteria de De Navas, mitjançant Lucas Porcar i el perillós Airam. El Sabadell es veia lligat de mans i peus davant un filial que feia autèntica por. I així, a la mitja hora de joc, va arribar el premi a tanta insistència: Airam aconseguia allotjar la pilota a les xarxes de la porteria arlequinada. Premi just per a un conjunt que estava sent el clar dominador del matx, i que podria anar guanyant de golejada.
 
Però el futbol també és dels murris, i Florian ho va ser molt quan va pressionar el porter local Jorge fins que aquest, en un intent de desfer-se de la pilota amb una puntada, va fer que l'esfèrica piqués a l'esquena del davanter francès i entrés lentament a la porteria local. El Sabadell es va trobar l'empat en una jugada molt afortunada. Amb 1-1 al marcador es va arribar al descans.

A la segona part, es van canviar els papers. El Sabadell es va fer amo i senyor de la pilota, i els groguets es van veure desbordats davant un rival que va començar a fer el seu joc. L'entrada a la gespa d'Aarón Bueno i Fito en va tenir gran culpa. Les ocasions plovien a l'àrea de Jorge, però no es concretaven. Precisament, Bueno va estar molt a prop de fer l'1-2: el porter local va respondre treient una mà prodigiosa. A la següent, però, va anar la vençuda: pilota en profunditat i a l'espai per a Bueno, que guanya l'esquena a la defensa castellonenca, i amb la dreta marca davant la sortida del porter. L'alegria es va desfermar a la parròquia arlequinada desplaçada a Vila-Real.

Dos minuts. Aquest és el temps exacte que va durar l'alegria arlequinada. Just després de que Bueno pogués haver fet el tercer a favor del Sabadell, va arribar l'empat del Villarreal "B": Joselu, sense deixar que la pilota toqués la gespa, va rematar amb la cama dreta una centrada. De Navas, que va arribar a tocar l'esfèrica, no va poder fer més. Golàs.

Quan faltaven deu minuts per a que finalitzés el partit, va arribar el tercer del Sabadell. Lanzarote va pressionar un defensa groguet en la sortida des del darrera, aquest es va fer un nus, el davanter arlequinat li va prendre la pilota i, amb l'esquerra, va superar Jorge. Un altre cop per davant i fent autèntics mèrits per endur-se els tres punts cap a casa.

Però una galleda d'aigua freda va caure sobre els arlequinats quan Iriome, just en el moment en que el quart àrbitre anava a ensenyar la pissarreta amb els tres minuts d'afegit, va fer novament l'empat amb un altre golàs: centrada dels locals des de la banda esquerra, la pilota li va caure a Iriome dins l'àrea i aquest, amb l'esquerra, enviava la pilota a la xarxa per tot l'escaire. El Sabadell no s'ho podia creure: tot i el magnífic joc que estava desplegant, no aconseguia guanyar el partit.

Però els homes de Carreras, lluny d'abaixar els braços, van continuar atacant en busca del cop definitiu. I aquest va arribar dos minuts després de l'empat groguet. Novament Florian, sol dins de l'àrea petita, va col·locar la pilota dins de la xarxa amb una rematada de cap, després d'una deixada d'Aarón Bueno a centrada de Lanzarote. Explosió d'èxtasi en els aficionats arlequinats desplaçats. El Villarreal "B", però, no estava disposat a posar-ho gens fàcil i va vendre cara la seva derrota: Joselu, en la darrera jugada del partit, va estavellar una rematada al travesser.


Villarreal "B" també pot sentir-se orgullosa davant l'esforç i ganes que van mostrar els seus joves jugadors.


Per Abel Martínez Ruano.-


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada