divendres, 23 de setembre del 2011

La Penya Arlequinada Los Califas col.labora amb Xalest

 La Penya Arlequinada Los Califas ha respòs positivament a una iniciativa del Centre d'Educació Especial Xalest. El centre, ubicat a l'antiga escola Cifuentes (carrer Turina), es va dirigir a nosaltres amb el propòsit de col.laboració. Als Tallers del centre, els nois i noies fan diversos tipus d'activitats. Entre aquestes activitats figura la elaboració de ninots del C.E.Sabadell fet amb pinces de roba. La veritat, es que son barats, i amb 2€ que costen podem ajudar als nois del centre i podem donar sortida a les seves manualitats. L'enllaç del centre per que pogueu veure qui son i a que es dediquen es www.Xalest.com (tindreu un enllaç permanent a la clumna de la dreta del blog) i si voleu, podeu contribuir a ajudar-los comprant els seus ninots arlequinats. Nosaltres no guanyem res amb això, excepte la recompensa de contribuir en la mesura del que podem amb el centre. Us animem a tots a comprar un ninot del Sabadell. Podeu adquirir-los a la Penya al preu de 2€. Us deixem unes fotos per que pogueu veurel's. Gràcies a tots.



1 comentari:

  1. Me gusta es una faena muy entretenida se tienen que pintar mucho . la gente nos compra muchas y les gustan a mucha gente.
    Los lunes la podeis comprar también en la parada que tenemos en el mercado central de Sabadell,se venden las Titellas y tienen mucho exito.

    ResponElimina