divendres, 24 de juny del 2011

VII Torneig Interpenyes

Imatge treta de @rlelinats.com
Com cada any, la penya @rlekinats.com organitza el Torneig Interpenyes, que arriba a la seva setena edició. Des d'un primer moment, la nostra penya ha intentat ser-hi present i intentar reunir socis del Sabadell que també fossin socis de la penya i gairebé ho teníem fet. Però problemes de treball d'última hora han imposibilitat que poguessin ser un numero raonable de participants i que només 5 socis estiguessin disponibles. Per això i després de mantenir converses al respecte amb La Trempera Arlequinada, hem decidit participar junts al torneig.
 L'equip participant al torneig serà La Trempera/Los Califas i estarà patrocinat pels dos bars que son seus de les penyes: Bar Gran Via Cerveseria i Bar Restaurante Los Califas. Aquests pagaran les samarretes que lluirà l'equip al torneig, que portaran el nom dels bars a l'esquena i el nom de les penyes al davant.
 Esperem que tot sorti be i sobretot passar-ho perfecte, o sigui, passar una jornada de germanor amb la resta de participants, que en definitiva es l'important.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada