dissabte, 18 de juny del 2011

Altes i Baixes

Tocant a acabar la setmana, el C.E.Sabadell ja està planificant la plantilla de la temporada que bé. Les converses entre la junta directiva i els jugadors per comunicar a aquests últims qui entra i qui no entra als plans del club per continuar l'any que bé a la Liga Adelante ja s'han produït. Continuan David De Navas, Oriol Torres, Toni Lao, Agustín Fernández, Juvenal, Eneko, Puigdollers i Joaquín. Bermudo acabava contracte, però se la fet proposta per continuar i Manga, que encara té un any més de contracte, se li ha comunicat que no compta per la pròxima temporada i s'haurà d'arribar a un acord pe rescindir el seu contracte.

D'altre banda, el cos tècnic i la directiva ja treballan per portar els jugadors que acabaran de completar la plantilla i s'ha anunciat el primer fitxatge de la temporada 2011/12. Es tracta d'Héctor Simón, migcampista Català que ha militat a la cantera de l'Espanyol, debutant amb Javier Clemente al primer equip, Girona, Cultural Leonesa o Castelló. Des d'aquí donar-li la benvinguda i desitjar-li tota la sort del mon al nostre equip.

Fonts no oficials apuntan també a que ja està fet el fitxatge del defensa del Badalona Oscar Ramírez, de 27 anys. El jugador de La Bisbal de l'Empordà ha militat també a palafrugell, FE Figueres, Figueres i Sevilla At.

1 comentari:

  1. Confirmat, Oscar Ramírez es nou jugador arlequinat la pròxima temporada.

    ResponElimina