El Sabadell es retroba amb la victòria malgrat les adversitats

C.E.Sabadell: Nauzet, Ramírez, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu, Juanjo, Hidalgo (Tortolero, min.65), Moha (Juvenal, min.75), Manu Lanza, Collantes (Uli Dávila, min.85) i Aníbal.
R.Sporting de Gijón: Juan Pablo, Luis Hernández, Bernardo, Lora, Borja (Bilic, min.51), Nacho Cases, Bustos, Santi Jara (Mendy, min.77), Trejo, Sangoy i David Rodríguez (Carmona, min.71).
Col.legiat: Jose María Sánchez Martínez (Murcia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Pablo Ruiz, Abraham Paz, Juanjo i Ramírez pel Sabadell; Borja, Lora i Bilic per l'Sporting. Amonestat amb targeta vermella Aníbal pel Sabadell.
3.758 espectadors a la Nova Creu Alta (un centenar d'aficionats asturians).
Gols: 1-0 (Aníbal, seg.19); 2-0 (Abraham Paz, min.8); 2-1 (Sangoy, min.27); 3-1 (Collantes, min.36); 3-2 (David Rodrìguez, min.44); 4-2 (Manu Lanza, min.49, de penal); 4-3 (Bilic, min.59).

Goooool!!!! Així va començar el partit. A la primera jugada del partit, Aníbal rematava una pilota a la xarxa asturiana i posava el 1-0 al marcador gairebé abans de començar. L'Sporting es trobava que perdia i encara no havia començar gairebé a jugar.

Foto Pedro Salado
El Sabadell sortia amb contundencia i amb ganes de fer oblidar els cinc partits anteriors en els que s'havien desplomat a la classificació i tot indicava que ho aconseguiria, ja que al minut 8 tornava a foradar la porteria del gol sud a rematada de cap d'Abraham Paz a la sacada d'un corner. No més portaven 8 minuts de joc i els arlequinats guanyaven per 2-0. El Sabadell dominava i l'Sporting estava tocat, però volia ficar-se al partit i mica en mica s'anava ficant al partit. La primera ha estat per Sangoy i ha sortit fora per poc, i la segona no ha fallat. Falta xiulada a la frontal de l'àrea gran, Sangoy la llença i golàs al que Nauzet no pot arribar. Els asturians escurçaven distancies al marcador (2-1). Però la actitud del Sabadell no ha variat. Els arlequinats han continuat insistint i, 9 minuts després i també al llançament d'una falta a la frontal, Collantes posava el 3-1 al marcador. Semblava que els arlequinats no estaven disposats a deixar anar aquest partit. Però els asturians tampoc estaven disposats a deixar que el Sabadell els hi deixes fora del partit i a un minut pel descans David Rodríguez, sol davant Nauzet, el superava per sota les cames i posava el 3-2 al marcador. El partit arribava al descans.

El partit era bo, el Sabadell ho estava posant tot per guanyar el partit però l'Sporting no estava disposat a posar-ho fàcil.

La segona part ha començat igual que la primera, i al minut 49 Aníbal marxa sol dins de l'àrea i es agafat per Borja. L'arbitre assenyala el punt de penal i treu INCOMPRENSIBLEMENT targeta groga a Borja. Recordem que el jugador de l'Sporting era l'ultim jugador i que Aníbal encarava a porta (targeta vermella segons el reglament). Manu Lanza era l'encarregat de llençar el penal i posar el 4-2 al marcador.

Però l'arbitre ha començat a ser el protagonista del partit. Al minut 57 Aníbal disputa una pilota per dalt a Borja i de nou INCOMPRENSIBLEMENT el senyor col.legiat treu targeta vermella a Aníbal per una suposada agressió que només ell ha vist i que no es veu ni a les repeticions per televisió. El Sabadell un partit més es quedava amb 10 homes, amb la ventatja que aquest cop portava dos gols de diferencia amb el rival.

A partir d'aqui l'Sporting s'ha tirat endavant aprofitant la superioritat numèrica i el Sabadell ha intentat defensar-se el millor que ha pogut, que no ha estat malament, i sortir a la contra. Els asturians arribaven amb perill i Sangoy ha tingut un parell d'oportunitats molt clares abans de que Bilic (que feia poc havia sortit al camp) poses el 4-3 al marcador. Tocava patir.

El Sabadell ha aguantat molt be les embestides dels asturians i quan aquests aconseguien arribar a porteria era Nauzet qui neutralitzava amb èxit als de l'Sporting. El partit arribava a la fi amb una jugada en la que Uli Dávila marxava amb la pilota i donava una passada de gol a Manu Lanza, amb tant mala sort que el xut d'aquest ultim s'estabellava al pal.

Foto mundodeportivo.com
Bon partit dels arlequinats i sobretot, destacar el gran partit de Collantes, que curiosament, quan juga al seu joc, fa un partit de 10, al contrari que la tripleta arbitral que ha fet un partit de 0.

El Sabadell acaba la setmana a la posició 11 de la classificació amb 46 punts, a 8 punts de la promoció d'ascens i a 11 punts del descens.

Proper partit, Diumenge 14 d'Abril de 2013 a les 21h., S.D.Huesca - C.E.Sabadell, partit retransmet per Teledeporte. Recordem també que la Federació de Penyes organitza viatge per veure el partit (10€ penyistes i 15€ no penyistes). JUNTS SOM MES FORTS!!!!