S.D.Huesca: Luís García, Llamas, Etxaide, Luís Helguera, Camacho, Carlos Lázaro (Annunciata, min.88), David López, Núñez (Sorribas, min.74), Pacheco, Tariq i Borja (Nacho Novo, min.60).
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Ramírez, Samu, Juvenal, Moha (Gato, min.74), Hidalgo (Longás, min.59), Collantes (Arteaga, min.75), Manu Lanza i Uli Dávila.
Col.legiat: Fernando López Acera (Extremadura).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Nacho Novo pel Huesca; Toni Lao i Uli Dávila pel Sabadell.
3.200 espectadors al Alcoraz ( una cinquantena d'arlequinats).
Gols: 1-0 (Pacheco, min.13); 2-0 (David López, min.36); 2-1 (Abraham Paz, min.55); 2-2 (Moha, min.68); 3-2 (Luís Helguera, min.80); 3-3 (Longás, min.87); 4-3 (Camacho, min.94).

Arriba el cap de setmana, juga el Sabadell i perd. Torna a arribar el cap de setmana, juga el Sabadell i perd. Torna a arribar el cap de setmana, juga el Sabadell i perd. Torna a arribar el cap de setmana, juga el Sabadell i perd. Torna a arribar el cap de setmana, juga el Sabadell i ¡¡¡SORPRESA!!! guanya a tot un Sporting de Gijón. Sembla que la dinàmica canvia i la ratxa dolenta queda enrere però, torna a arribar el cap de setmana, juga el Sabadell i perd. 20 gols encaixats en 6 partits.

El Sabadell jugava diumenge a Osca davant la S.D. Huesca el primer partit després de trencar la ratxa de derrotes que havia acumulat les darreres jornades.
Foto As.com
La primera part ha estat molt dolenta per part dels arlequinats. El Huesca, equip en posicions de descens no ha hagut de fer gaire per neutralitzar el joc arlequinat, ja que els propis jugadors del Sabadell s'han neutralitzat tots sols. Imprecisions en les pasades, lentitud al joc, poca concentració... Els aragonesos no han deixat passar la oportunitat i David López posava a prova en dues ocasions la porteria de Nauzet. Però al minut 13, Pacheco, amb un xut sec des de la frontal, foradava la porteria arlequinada. El Sabadell no ha sabut reaccionar al gol i continuava perdut al camp. El Huesca ho continuava intentant, primer Núñez, després Tariq... I finalment David López feia el 2-0 al rematar una centrada de Llamas. Una primera part regalada per part dels arlequinats que no han estat al Alcoraz en tota la primera part.

A la segona meitat el Sabadell ha fet el seu lloc habitual, tocant la pilota i sense tantes imprecisions ni pèrdues de pilota. La primera l'ha tinguda Uli Dávila a centrada de Collantes, però el porter blaugrana ha fet una gran parada quan tothom cantava el gol. Després ha estat Manu Lanza, però de nou Luís García aturava. Però finalment, al minut 55, Hidalgo treia un corner i Abraham Paz rematant de cap entre dos defenses posava la pilota dintre de la porteria. La concentració del Sabadell començava a donar fruits. I deu minuts més tard, centrada de Toni Lao al segon pal i ,Moha amb un xut creuat torna a traspassar la línia de porteria posant l'empat a dos al marcador. Semblava que el Sabadell, després de regalar la primera part del partit, havia despertat.

El Huesca ha tingut les seves oportunitats, amb dues ocasions per Nacho Novo. La primera ha sortit desviada i la segona ha tocat a la cama de Ramírez i ha sortit a corner. Però al minut 80, Luís Helguera ha rematat un corner i ha posat el 3-2 al marcador. El Sabadell tornava a estar per darrera, però no més 7 minuts més tard, Longás a passada d'Uli Dávila tornava a empatar el partit. El Sabadell semblava que aconseguiria un punt molt valios de El Alcoraz, tenint en compte com havia anat el partit. Però una falta de concentració dels arlequinats, al igual que a tota la primera part, i a la ultima jugada del partit, tornava a posar als aragonesos per davant, aquest cop, definitivament. Sacada de corner i Camacho remata a plaer i sense marca dintre del àrea petita. A continuació acabava el partit.
Foto mundodeportivo.com

Com es possible que una de les millors defenses fins fa un parell de mesos a la segona divisió, encaixi en només 6 partits la astronòmica xifra de 20 gols? Com es possible que es pugui jugar tan diferent una setmana de la anterior? Estem segurs que el Sabadell no tindrà cap problema en mantenir la categoria i que el objectiu estarà assolit, però això no es excusa per fer partits com els que està fent el Sabadell últimament. Assolir l'objectiu de la permanència no es excusa per regalar partits. Un jugador professional no pot relaxar-se d'aquesta manera i deixar amb "cara de tonto" a una afició. Tots han d'assumir el seu paper i fer autocrítica si es necessari. El primer ha estat Nauzet, que no creiem que sigui el culpable, per que fins que ell no pot aturar una pilota, primer han fallat deu més. Des d'aqui donar les gràcies al porter arlequinat pel seu compromís amb l'equip i per ser autocritic. Nosaltres sempre estarem a la grada, als bons moments i als dolents, a tercera o a segona. I esperem que els jugadors també estiguin a l'alçada de l'escut que porten a la samarreta, fins a final de temporada.

El Sabadell acaba la setmana en la posició 12 de la classificació amb 46 punts, a 9 punts de la promoció d'ascens i a 11 punts del descens.

Proper partit, Divendres 19 d'Abril a les 21h. a la Nova Creu Alta. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!!