Córdoba C.F.: Alberto, Fuentes, Armando, Seoane, Aguilar, López Garay, Caballero, López Silva, Fede Vico (Cristian, min.76), Xisco (Joselu, min.80) i Renella.
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Samu, Llorente, Hidalgo, Eneko (Arteaga, min.77), Gato (Juvenal, min.82), Manu Lanza (Collantes, min.63) i Uli Dávila.
Col.legiat: Daniel Ocón Arráiz (La Rioja).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Manu Lanza, Abraham Paz i Samu pel Sabadell.
7.500 espectadors al Nuevo Arcangel (una vintena d'arlequinats).
Gols: 1-0 (Fuentes, min.44); 2-0 (Fede Vico, min.73); 3-0 (Xisco, min.77).

Malauradament, el Sabadell no acaba de saber que fer per puntuar. Es la quarta derrota consecutiva dels arlequinats i juntament amb l'empat amb el Guadalajara ja son 5 els partits que portem sense guanyar. Si no fos per que la segona divisió està molt igualada i el Sabadell ha passat en 5 setmanes de la 6ª posició a la 14ª pot ser no ens faria tant de mal, però de veure un playoff d'ascens tant a la vora a veure'l tan lluny (tot i que no era l'objectiu)...

Foto eldiadecordoba.es
El Sabadell arribava a aquest partit condicionat per les moltes lesions (sobretot a la defensa) i la baixa sanció de Tortolero. Els arlequinats han optat per deixar la pilota al Córdoba i intentar crear perill a la contra. Durant gairebé tota la primera part li ha sortit be aquest plantejament als de Carreras, ja que el Córdoba tot i tenir la pilota no ha creat massa perill a la porteria de Nauzet. Només en una ocasió el porter arlequinat ha hagut de lluir-se, aturant amb la cara una pilota de Renella quan aquest estava sol davant el canari.
Els arlequinats han tingut la seva en un xut d'Uli Dàvila que ha fet estirar a Alberto. Però quan tot semblava indicar que arribaríem al descans amb empat sense gols, el Córdoba ha inaugurat el marcador al minut 44 de la mà de Fuentes, en una jugada en que la pilota li ha caigut als peus i no ha desaprofitat l'ocasió d'avançar al seu equip. Ha estat un gerro d'aigua freda.

Foto radiosabadell.cat
A la segona part el Sabadell ha sortit a pressionar més i més amunt. Ha desistit més de fer jugades a pilota llarga i ha intentat tocar la pilota una mica més. Tant Uli Dávila com Hidalgo han intentat fer el gol amb xuts que han sortit a prop del pal. Però de nou ha estat el Córdoba el que ha tornat ha ensorrar l'ànim de la afició arlequinada. Centrada a l'àrea que remata Xisco de cap i refusa Nauzet, però la pilota cau als peus de Fede Vico que no perdona i posa el 2-0 al marcador. La cosa tornava a pintar molt malament, però encara es posaria pitjor. Quatre minuts més tard era Xisco qui tornava a ficar la pilota a la porteria de Nauzet.

En cinc setmanes el Sabadell ha passat d'ocupar la posició 6 de la classificació amb 42 punts a baixar fins la posició 14 amb 43 punts. Està clar que els arlequinats estan passant pel pitjor moment de la temporada. Però no em d'oblidar que cap jugador surt al camp a perdre. Les coses no surten be, però no dubtem mai de que tant l'entrenador com els jugadors volen guanyar els partits. Aquest entrenador al que molta gent critica per oportunisme (exceptuem als que l'han criticat sempre), es el mateix que ens va portar a la gloria fa dues temporades, jugant molt be i guanyant partits. Aquest entrenador i aquests jugadors ens han fet somiar 3/4 de temporada, i es cert que portem 5 partits sense guanyar ni jugar be, però pensem que s'han guanyat el crèdit suficient per confiar en ells i deixar que juguin les 10 jornades restants sense la pressió que els hi estem ficant, per que el descens continua a 10 punts. Al Sabadell em criticat a Martínez, Romero, Uribarri (que ens va pujar a 2ª), Rubi, Bonet, Montes, Mora, Moya (que ens va pujar a segona b), etc., etc., etc., i ara ens toca criticar a Carreras (que ens va pujar a 2ª). Nosaltres des de la penya, donem tot el suport als jugadors i a l'entrenador del Sabadell fins a final de temporada, i encara que pot haver coses que no ens agradin, deixarem que siguin els jugadors i el cos tècnic qui posin remei. Al juny es veurà qui ha de seguir i qui no, però ara tots hem d'estar amb l'equip, encara que no ens agradin coses, per que quan guanyen no els hi fa falta ningú que els animi, els hi fa falta ara.

Proper partit, Diumenge 7 d'Abril de 2013 a les 20h. C.E.Sabadell - R.Sporting de Gijón. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!!!!