C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Goni, Abraham Paz, Oscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min.73), Moha (Fito, min.70), Gato (Arteaga, min.66), Uli Dávila i Manu Lanza.
Girona F.C.: Dani Mallo, Jose, Migue (Acuña, min.46), Chus Herrero, David García, Marcos Tébar, Luso,  Felipe Sanchón (Juanlu Hens, min.69), Jandro, Jofre (Eloi, min.46) i Benja.
Col.legiat: Santiago Jaime Latre (Aragó).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Moha, Manu Lanza, Fito, Arteaga i Goni pel Sabadell; David García, Chus Herrero, Benja i Migue pel Girona.
2.728 espectadors a la Nova Creu Alta (uns 200 aficionats del Girona).
Gols: 1-0 (Moha, min.25); 2-0 (Hidalgo, min.31); 3-0 (Hidalgo, min.50); 3-1 (Luso, mi.53); 4-1 (Manu Lanza, min.58).

Dissabte, la afició arlequinada va viure una de les millors tardes de les dues ultimes temporades. El Sabadell, en un dia passat per aigua, va golejar al Girona (2on classificat aquesta setmana) per 4-1, amb una gespa en no gaire bones condicions degut a la pluja. La afició, de 10, igual que l'equip, va estar tot el partit sota l'aigua animant als jugadors i gaudint del gran partit dels arlequinats.

Els arlequinats van dominar des del començament, encara que el Girona va sortir ben possicionat. Als primers minuts no es van crear gaires ocasions de perill. Moha va ser el primer en intentar-ho al primer quart d'hora amb un xut des de fora de l'àrea que va sortir desviat. El Girona no creava perill a Nauzet, però encara no evidenciava els errors en defensa que vindrien durant tot el partit. Al 25 arribava el primer gol arlequinat. Oscar Ramírez posava una pilota al primer pal des de la banda esquerra del atac arlequinat i Moha rematava superant a Dani Mallo. El Sabadell s'anava fent l'amo del partit i es posava per davant al marcador.

Foto web C.E.Sabadell/Pedro Salado
I no més 6 minuts més tard, a la centrada d'un corner. La pilota arriba a Hidalgo, que la posa enrere per Manu Lanza que, xuta però Dani Mallo aconsegueix refusar, la pilota li cau a Gato que l'intenta de chilena sense sort, al igual que Uli Dávila. I entre tant rebot, Hidalgo fica el peu, i aquest cop si, la pilota entra i puja el segon al marcador. La afició començava a respirar, 2-0 en 30 minuts i dominant al Girona. Semblava que no patiríem. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part.

Foto ara.cat
A la segona part el Girona ha fet el que havia de fer, canvis per intentar ficar-se al partit, però un gerro d'aigua freda li queia al damunt quan, Hidalgo, al minut 5 de la represa i a passada d'Uli Dávila ha fet el tercer. La afició gaudia de la golejada, sense saber que encara quedava un quart i brillant gol del "Magic" Lanza. Un gol que faria embogir a tothom. Però abans era el Girona el que posava el 3-1 al marcador per part de Luso a rematada de cap després d'un servei de cantonada. Els gironins ho intentaven, però al Sabadell li sortia gairebé tot. I arribava l'èxtasi, l'orgasme o com vulgueu dir-li. Manu Lanza s'endinsava per banda dreta, reculava enrere fins al vèrtex  de l'àrea gran i des d'allà ficava una vaselina que es podia veure pujar i baixar i ficar-se dins de la porteria de Dani Mallo per l'ùnic lloc on el porter no podia arribar com si haguessin rellentit la imatge de la pilota. Un gol de "CHAMPIONS" com diria després en roda de premsa l'entrenador del Girona. El marcador de la Nova Creu Alta lluia un 4-1 i la afició remullada per la pluja gaudia d'un dissabte rodó. Tant Uli Davila com Gato podien haver fet pujar un cinquè gol al marcador, però aquest ja no s'ha mogut més. El partit acabava amb aquest resultat.

Foto Esport3.cat
El Sabadell acaba la setmana en la posició 7 de la classificació i en posició de promoció d'ascens a Primera Divisió amb 33 punts, a no més 5 punts ja dels llocs d'ascens directe i a 12 punts dels lloc de descens. Per pressupost el Sabadell hauria de lluitar per consolidar-se a la categoria i no patir, però aquest equip està fent somniar a la afició i veient el joc que està fent i els últims resultats obtinguts, qui sap si no es pot somniar amb arribar més amunt encara. Ho gaudirem mentre duri i l'aprofitarem el que podem.

Proper partit Divendres 25 de Gener a les 21h. al Madrigal, Villarreal-Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!

Recordeu que la Federació de penyes organitza autocar per viatjar al Madrigal. El preu es de 25€, i els penyistes tenen un petit estalvi de 2,50€ (22,50€). Podeu informar-vos de tot: http://www.cesabadell.cat/noticies2.asp?id=3318