Gran trionf davant el segon classificat de la categoria

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Goni, Oscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Moha (Fito, min.66), Manu Lanza (Gato, min.85), Arteaga (Juvenal, min.75) i Uli Dávila.
A.D.Alcorcón: Manu Fernández, Camille, Abraham, Babín, Rubén Sanz (Nieto, min.56), Laguardia, Sergio Mora, Miguelez (Moran, min.56), Oriol Riera, Angel (Kike López, min.45) i Nagore.
Col.legiat: Jose Ramón Piñeiro Crespo (Asturias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo, Juvenal i Uli Dávila pel Sabadell; Abraham, Sergio Mora, Laguardia, Nagore i Kike López per l'Alcorcón.
3.200 espectadors aproximadament a la Nova Creu Alta (una vintena de l'Alcorcón).
Gols: 1-0 (Abraham Paz, min.27); 2-0 (Manu Lanza, min.53).

El Sabadell ha tornat a guanyar a la Nova Creu Alta i no ho ha fet amb qualsevol. Ha guanyat al segon classificat de la Liga Adelante. Després de fer un gran paper la setmana passada a camp del lider, aquesta setmana els arlequinats s'han carregat a un altre rival de la part alta.

Foto web C.E.Sabadell
La primera part ha estat ensopida, sense gaires ocasions i sense un clar domini per part de cap dels equips. La primera ocasió ha arribat al minut 24 de partit amb un xut des de la frontal de Manu Lanza amb una bona intervenció de Manu Fernández. No més tres minuts més tard arribava el primer gol. Centrada des del corner de Manu Lanza i Abraham Paz al primer pal remata de cap posant el 1-0 al marcador. La primera part no ha donat gaire més, cap dels dos equips aconseguia arribar a porteria amb perill i poca cosa més cal destacar.

A la segona part, l'Alcorcón havia d'intentar empatar el partit si volia treure alguna cosa de la Nova Creu Alta i ha obert el camp. I d'això el que s'ha aprofitat ha estat el Sabadell. Al minut 8 de la segona part una pilota lluitada per Uli Dávila ha provocat una errada de la defensa de l'Alcorcón i el més viu, Manu Lanza, l'ha aprofitat per ficar la pilota dins de la porteria visitant posant el 2-0 al marcador. A partit d'aqui els madrilenys han posat tota la carn a la graella i tant Oriol Riera com Nieto han intentat fer gol sense èxit.
Foto El Mundo Deportivo (Pedro Salado)
Uli Dávila encara ha tingut el tercer als peus després d'una internada de Gato per banda esquerra, que s'ha ficat a l'àrea fregant la línia de fons i posant una pilota enrere al mexicà que aquest ha xutat fregant el pal. El partit acabava amb la victòria del Sabadell, un bon joc a la segona part i una bona actuació de Goni al seu debut al temple. Encara podia haver estat millor si a la banqueta hagués estat Anquela, però no li hem pogut refregar els tres punts, va marxar al Granada.

La jornada i la primera volta acaben amb el Sabadell a la posició 9 de la classificació amb 30 punts, no més a 3 punts dels jocs privilegiats de promoció d'ascens i a 10 punts de la zona baixa. Una molt bona primera volta que deixa als arlequinats millor que la temporada passada, i, encara es pot millorar més durant aquesta segona volta.

Proper partit, Dissabte 19 de Gener de 2013 a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-Girona F.C.

El Club, amb la intenció de poder atraure a la Nova Creu Alta més public, rebaixa les entrades per rebre a l'actual segon classificat: Tant a Gols com a Lateral les entrades tindran un preu especial de 15€. Els socis podran treure entrades a 10€ tant a Gols com a Lateral. Us recordem que els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta al camp si van acompanyats d'un adult. Ara que la primera està més que decidida i no te cap al·licient, vine a veure bon futbol a la Nova Creu Alta. Una victòria del Sabadell el pot ficar en posicions privilegiades. L'equip et necessita, no fallis. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!!