diumenge, 27 de gener del 2013

El Sabadell es condemna al primer quart d'hora

Villarreal C.F.: Juan Carlos, Mario, Mellberg, Musachio, Joan Oriol, Marcos Senna (Héctor Canteros, min.77), Farinós, Cani (Moi Gómez, min.85), Manu Trigueros, Jonathan Pereira i Gerard Moreno (Jaume Costa, min.58).
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Raul Goni, Oscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo, Fito (Juvenal, min.26), Arteaga (Baha, min.62), Gato (Aníbal, min.62) i Uli Dávila.
Col.legiat: Eduardo Prieto Iglesias (Navarra).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Musachio i Joan Oriol pel Villarreal; Juanjo per part del Sabadell.
8.000 espectadors al Madrigal (uns 150 arlequinats desplaçats en autocar i cotxes particulars).
Gols: 1-0 (Gerard Moreno, min.12); 2-0 (Cani, min.66); 3-0 (Jonathan Pereira, min.86).

El Sabadell va patir la primera derrota de la segona volta al perdre per 3-0 al Madrigal del Villarreal. Un camp que l'any passat era de Champions i en el que el Sabadell no es va trobar durant tot el partit.

El Villarreal va sortir al camp demostrant que volia dominar el partit i que volia emportar-se els 3 punts. El Sabadell per la seva banda no li va posar gaires dificultats davant el bon joc desplegat pels groguets.
Afició del Sabadell a Villarreal
Mellberg ha estat el primer en avisar al rematar un corner que ha aturat Nauzet. Però quan encara no s'havia arribat al primer quart d'hora, una jugada a l'àrea arlequinada ha fet que la pilota caigués a peus de Gato que ha intentat cedir enrera per veure si un company podia refusar la pilota, amb la mala sort que ha posat l'esferica a peus de Gerard Moreno, que sense gaires dificultats a fet el primer gol. El Sabadell havia estat dubtós en les pasades i a l'hora de treure les pilotes de la part defensiva a migcamp, i en una d'aquestes errades el Villarreal no havia perdonat. A partir d'aqui, i treient moments puntuals en els que el Sabadell ha intentat crear perill sense èxit, el Villarreal ha dominat sense dubtar.

El Sabadell ha intentat empatar, encara que sense dominar el joc. Primer ha estat Gato que ha fet un xut que ha sortit a corner desviat pel porter i després Hidalgo a passada d'Arteaga també xutava a porta, desviat.El Sabadell podria haver empatat si l'arbitre hagués xiulat unes mans clares dins de l'àrea del Villarreal, però no ha estat així. El Villarreal també ha tingut les seves opcions. Primer Farinós amb un xut potent que Nauzet ha aturat en dos temps, i després Gerard Moreno en un ma a ma amb Nauzet que no ha pogut definir be, i que podia haver estat el segon dels groguets. El primer temps acabava amb 1-0 al marcador.

Foto: Pedro Salado
A la segona part semblava que els arlequinats havien aprés la lliçó i no perdien tantes pilotes a migcamp. Una internada d'Hidalgo podia haver estat l'empat, però un defensa groguet tocava la pilota just perquè arribés a Juan Carlos i pogués aturar-la. A la següent jugada arribava el segon i més bonic gol del Villarreal, amb una serie de passades a un toc, parets incloses, que arribaven a Cani i aquest posava el 2-0 al marcador. El Villarreal estava passant per sobre del Sabadell descaradament, sense que els arlequinats ho fessin de pena, però el Villarreal era molt superior. Carreras ha donat entrada a Baha (que com es habitual, no l'hem vist participar) i a Aníbal. Aquest últim ha estat decisiu en una bona oportunitat pel Sabadell. En jugada personal s'ha emportat dos defenses cap a la línia de fons i dins de l'àrea, donant una passada enrere cap a Uli Dávila que ha xutat a porteria i Juan Carlos ha aturat amb la cara.

I finalment quan el partit estava a punt d'acabar, Jonathan Pereira per banda esquerra i entrant a l'àrea gran s'ha desfet d'Abraham Paz i sol davant Nauzet ha posat el 3-0 al marcador.

Primera derrota de la segona volta dels de Carreras, una derrota que estava dintre del previst. Ara toca passar pagina i pensar en el proper partit contra el Barça b.

El Sabadell acaba la setmana en la posició 9 de la classificació, amb 33 punts i a 3 punts de la promoció d'ascens i 10 del descens.

Proper partit, Dissabte 2 de Febrer a les 18h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell - F.C.Barcelona B. JUNTS SOM MES FORTS!!!!

Us recordem que aquest partit serà de jornada econòmica d'ajuda al club i els socis hauran de pagar. Podeu consultar preus a la web del club, http://www.cesabadell.cat/noticies2.asp?id=3331


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada