diumenge, 9 de desembre del 2012

Lamentable

C.E.Sabadell: Nauzet, Espasandín, Pablo Ruiz (Baha, min.75), Toni Lao, Oscar Ramírez, Juanjo, Moha, Hidalgo (Juvenal, min.55), Manu Lanza, Uli Dávila i Aníbal (Collantes, min.70).
R.Murcia: Javi Jiménez, Molinero, Do santos, Oscar Sánchez, Tagliafico, Nafti (Saul Berjón, min.56), Albiol (Eddy, min.79), Matilla, Gómez, Cristian Ruso (Jorge, min.39) i Kike García.
Col.legiat: Jorge Figueroa Vázquez (Andalucia).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Toni Lao pel Sabadell; Oscar Sánchez, Kike García, Saul Berjón i Gómez pel Murcia. Expulsats per doble amonestació Dos Santos i Molinero del Murcia i expulsat amb targeta vermella directa Matilla del Murcia.
3.150 espectadors a la Nova Creu Alta (una vintena del Murcia).
Gols: 1-0 (Manu Lanza, min.2); 1-1 (Kike García, min.66); 1-2 (Matilla, min.70, de penal); 2-2 (Manu Lanza, min.93, de penal).



Peña Región Grana a la nostra seu amb la Lidia Rot
A la prèvia del partit, a la nostra seu, uns quants seguidors del Murcia que formen part de la Peña Región Grana, dinaven i agermanaven amb membres de la nostra penya. Un acte que em aconseguit que es faci més habitual (recordem que ja ha passat amb la Peña Sangre Blanquiverde (Córdoba) i Penya Inmortals (Girona). Aquest acte, però, ha estat més informal i sense plantejament previ.

Ja al camp, ningú esperava que els nostres jugadors i el nostre entrenador, en definitiva, el nostre equip, tornés a caure de nou i per enèsim cop en la mateixa errada de sempre. I molt menys, tal i com començava el partit. Un partit, que al igual que amb el Mirandés a casa i amb el Numancia a "Los Pajaritos", el Sabadell ha deixat escapar per passivitat i poca ambició. A hores d'ara estem igual que la temporada passada en quan a punts, però amb un equip més bo teòricament. L'any passat vam notar a faltar molts punts a final de lliga, esperem no haver d'enrecordar-nos de tots aquests punts a final d'aquesta temporada.

Foto web C.E.Sabadell
El partit no podia començar de millor manera. No s'havia arribat al minut 2 de joc i Aníbal dona una pilota a Lanza, que aconsegueix desfer-se del defensor i batre al porter del Murcia. El Sabadell es posava per davant no més començar el partit, i tot feia preveure que el partit es guanyaria amb solvencia. El partit el dominava el Sabadell, encara que el Murcia cada vegada arribava més a prop de l'àrea de Nauzet, però sense xutar a porta i sense crear perill. Al minut 21, Uli Dávila robava una pilota al migcamp Murcià, se l'emportava de cara a barraca, però el seu xut sortia fregant el pal dret de la porteria de Javi Jiménez. Era la primera oportunitat desaprofitada per matar el partit. Al minut 26 el partit es posava de cara irreversiblement. En una jugada al migcamp, la pilota tocava a les mans de Dos Santos de forma involuntària, i l'arbitre de forma molt rigorosa li mostrava la segona targeta groga i com a consequencia la expulsió. El Sabadell es quedava amb un 1-0 al marcador i amb superioritat numèrica. Dons sí, malgrat això, el Sabadell ha tornat a fer de les seves i a complicar-se la vida.

Començava la segona part, i als tres minuts de joc, Uli Dávila marxa tot sol, i quan tot semblava indicar que li pasaria la pilota a Aníbal que estava tot sol i amb més posibilitats de fer gol, Uli Dávila xuta i la pilota surt fora. Era la segona gran oportunitat desaprofitada per matar el partit. I fins al final del partit, s'han acabat les ocasions pel Sabadell. El Murcia ha anat guanyat terreny  i imposant el seu joc, que sense ser bo si ha estat efectiu. Primer ha estat Gómez el que ha fet lluir-se a Nauzet, era el primer avís seriós. Després arribava el gol Murcià per part de Kike García, que davant la defensa adormida del Sabadell, rematava una pilota centrada per Molinero fent un golàs al que Nauzet no pot arribar. El Murcia, amb 10 homes i sense fer res empatava el partit. Més de 60 minuts guanyant un partit, més de 30 minuts amb superioritat numèrica i el Murcia aconseguia l'empat. Era increïble, però de nou, tornava a passar.

I no més 4 minuts més tard, l'arbitre pita penal de Toni Lao, i Matilla es l'encarregat de posar el 1-2 al marcador. La passivitat arlequinada havia donat ales als murcians que havien aconseguit donar la volta al marcador. La afició començava a posar-se nerviosa, i era normal. Amb el Mirandés i el Numancia, la passivitat arlequinada havia deixat escapar punts i ens estava tornant a passar el mateix. El Murcia, com es molt normal, ha començat a perdre temps, trigant en treure a les bandes, amb algú que altre jugador a terra esgarrapant minuts... Però el Sabadell estava perdut al camp. No més un xut d'Uli Dávila al final del partit ha pogut inquietar al Murcia, però Javi Jiménez ha fet una gran aturada. I a l'afegit, passada de Juvenal a Uli Dávila, que es derrivat dins de l'àrea i l'arbitre xiula penal. En aquesta jugada mostra la segona targeta groga a Molinero i també es expulsat. Lanza es l'encarregat de posar el segon gol arlequinat al marcador i tot just ficar el gol, l'arbitre assenyala la fi de l'encontre.
Uns jugadors murcians frustrats per com acaba el partit, un partit que havien remuntat i acaben empatant, han envoltat a l'arbitre amb protestes, i Matilla acaba veient la targeta vermella directe, segons l'arbitre ha posat a l'acte per dir-li: "Me cago en tu puta madre" "Te voy a matar" "Me cago en tus muertos".

Tots dos equips surten desencantats del camp, uns per que anaven guanyant fins al minut 90 i acaben emportant-se només un punt. Els altres, per que juguen a casa i tornen a deixar marxar dos punts més.
Però la més desencantada, la afició arlequinada, que veu com s'escapen dos punts més de la Nova Creu Alta per la passivitat dels seus jugadors i la ineficàcia del seu entrenador, que no es capaç de fer veure als seus jugadors uns errors que es repeteixen partit rera partit. Volem jugar be, però la qualitat dels nostres jugador no es la dels jugadors del Barça. O llegim be els partits i intentem fer el correcte per que no se'ns escapin o acabarem abaix com l'any passat i amb la sensació de que podíem haver fet alguna cosa més.

El Sabadell acaba la setmana la posició 8 de la classificació amb 24 punts.

Proper partit, Diumenge 16 de Desembre de 2012 a les 12h. R.Racing de Santander.C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!


1 comentari:

  1. Toda la razón en la crónica, estos partidos no se pueden escapar, y esperemos que a final de temporada no nos acordemos de estos puntos que dejamos escpar tan alegremente. El año pasado nos pasó eso. No puede ser que contra diez no sepamos jugar, casi prefiero que no expulsen a nadie. El equipo se descompone y no dá una derechas. Juvenal salta al campo y en vez de calmar y templar al equipo, sale revolucionado y sin control. En defensa nos descontrolamos muy fácil y nos meten goles sin ser ocasiones claras. Y en ataque falta rematar las ocasiones no se pueden fallar tantas ocasiones (ayer no fueron tantas), pero decía lo mismo cuando hacíamos 7 y metiamos dos, cuando haces 4 y solo metes 1. No sé si es cosa del entrenador o de los jugadores, pero esto no es cosa de un día, esta pelicula la hemos visto en varias ocasiones y no se pone remedio. A ver que tal en Santander!!! Honor al Sabadell!!!!!!

    ResponElimina