C.D.Numancia: Herrerín, Ripa, Unai, Regalón, Juanma, Sunny, Julio Alvarez, Bedoya (Larrea, min.84), Natalio, Del Pino (Nagore, min.91) i Juanjo.
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Víctor Espasandín, Juanjo, Moha (Aníbal, min.89), Hidalgo, Eric Reverter (Eneko, min.56), Manu Lanza (Collantes, min.79) i Uli Dávila.
Col.legiat: David Pérez Pallas (Galicia).
Incidències: 2.743 espectadors a "Los Pajaritos", una vintena d'arlequinats.
Amonestats amb targeta groga Unai, Regalón, Sunny i Juanjo pel Numancia; Nauzet, Abraham Paz, Moha, Juanjo, Hidalgo i Lanza pel Sabadell.
Gols: 0-1 (Moha, min.25); 1-1 (Juanjo, min.71); 2-1 (Julio Alvarez, min.89 de penal).
Foto web RS94.6

El Sabadell va perdre a Soria un partit que va anar guanyant durant 70 minuts. Incomprensiblement, tot es va posar en contra als darrers 20 minuts i la sort va voler que el resultat es capgirés.

La primera part va començar amb un parell d'accions del Sabadell, primer de falta i després de corner, però cap dels dos amb perill per la porteria del Numancia. Va ser el Numancia el primer en tenir una ocasió clara de gol, Del Pino xuta al travesser i Natalio al rebot creua massa la pilota. El Numancia avisava, però era el Sabadell qui es posava per davant. Juanjo posa una pilota al espai, la defensa Numantina bada i Moha s'en va amb la pilota, superant al porter per sobre i amb poc angle fica la pilota dins de la xarxa. El partit no tenia un clar dominador, però el Sabadell dominava al marcador.
Abans d'acabar la primera part, Juanjo (del Numancia) ha estat a punt d'empatar el partit, però Espasandín treia la pilota sota pals.

Foto web C.E.Sabadell
A la segona part el Numancia ha sortit apretant, i el Sabadell defensava a la porteria gelada del camp. En aquesta segona part semblava que el Numancia començava a dominar el partit. Hidalgo ha donat un ensurt amb un xut des de dins de l'àrea que ha sortit fora. Però la ocasió més clara era pel Sabadell. Als 20 minuts d'aquesta segona part Regalón dubta i regala (mai millor dit) una pilota a Uli Dávila que es queda sol davant el porter i el seu xut surt pel lateral de la porteria. Més tard ens en recordaríem d'aquesta ocasió. I just després, Julio Alvarez posa una centrada que Juanjo, de cap, fica dins de la porteria de Nauzet, posant l'empat a 1 al marcador. Pot ser era un resultat una mica més just, però si el Sabadell hagués guanyat ningú hauria discutit el resultat. però sobtadament i quan menys s'esperava, arribava el minut 89. Després d'uns rebots la pilota ha tocat al braç d'Abraham Paz i l'arbitre ha assenyalat penal i targeta groga pel defensa arlequinat que no podrà jugar davant el Múrcia  L'encarregat de transformar el penal ha estat Julio Alvarez, posant el definitiu 2-1 al marcador. No donava temps per gaire cosa més. Els tres punts es quedaven a Soria, i els jugadors marxaven sorpresos i amb "cara de tonto", sense saludar a la vintena d'aficionats arlequinats desplaçats a Soria. Posteriorment via Facebook i via Twitter demanaven disculpes per aquesta marxa del camp, comprensible, però que no es pot tornar a repetir.

El Sabadell acaba la setmana en promoció d'ascens, setena posició, amb 23 punts.

Proper partit, Dissabte 8 de Desembre a les 20h. a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-R.Murcia. JUNTS SOM MES FORTS!!!!