diumenge, 23 de desembre del 2012

Derrota injusta

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz (Fito, min.75), Oscar Ramírez, Juanjo, Hidalgo (Juvenal, min.60), Moha (Baha, min.75), Manu Lanza, Uli Dávila i Aníbal.
C.D.Lugo: José Juan, De Coz, Carlos Pita, Javi Rey, Pablo Álvarez (Iago Díaz, min.67), Oscar Díaz (Fran Sol, min.81), Manu, Víctor Díaz, Raul Fuster, Tonetto (Iván Pérez, min.62) i Rubén Duran.
Col.legiat: Fernando López Acera (Extremadura).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Hidalgo i Oscar Ramírez pel Sabadell; De Coz, Raul Fuster i Rubén Duran pel Lugo.
3.000 espectadors a la Nova Creu Alta (una desena d'aficionats del Lugo).
Gols: 0-1 (Oscar Díaz, min.35).

Foto web C.E.Sabadell
El Sabadell va acomiadar l'any amb una derrota, injusta, però una derrota al cap i a la fi. La acostumada falta d'encert dels arlequinats va tornar a fer perdre 3 punts davant un rival que no va fer gaire per guanyar el partit.

El partit començava amb una clara ocasió a la sacada d'una falta al minut 1 per part de Lanza. El seu xut era refusat per un José Juan que ha estat increïble durant tot el partit, i el rebuig no ha estat encertat per part d'Hidalgo.
Al quart d'hora, arribava la ocasió més clara. Aníbal es ficava a l'àrea amb la pilota i era derribat per un defensa, i l'arbitre assenyalava el punt de penal. L'encarregat de llençar el penal era com es habitual Manu Lanza, però aquest cop no ha pogut ser. Un xut no gaire fort i al mig de la porteria era refusat pel porter del Lugo amb els peus.
Foto web Radio Sabadell
El Sabadell no ha baixat els braços. Ha continuat dominant el partit i aquest cop no s'els hi pot retreure res. L'han donat tot. La següent ha estat per Uli Dávila, però de nou José Juan ha refusat la pilota. I al minut 35 ha arribat el gol del Lugo. Moha talla una centrada, i la pilota li cau a Oscar Díaz que ha batut a Nauzet en la única ocasió que ha tingut el Lugo en tot el partit. S'arribava al descans amb aquest resultat.

A la segona part el SAbadell ha sortit a per totes. No ha baixat els braços en cap moment, però el desencert  a la davantera o el gran encert de José Juan han fet que el resultat fos definitiu. El Lugo ha ficat l'autobús al darrera i el Sabadell no ha deixat de pressionar i d'intentar fer el gol de l'empat sense èxit. Una de les ocasions ha estat per Hidalgo que s'ha quedat sol davant José Juan, però al intentar superarlo per sobre el porter ha aconseguit desviar la pilota.
El Sabadell ha intentat penjar pilotes a l'àrea, intentant buscar a Aníbal, Lanza o Uli Dávila, però amb tot el Lugo ficat a l'àrea gran era practicament impossible. El partit acabava amb una derrota molt injusta pel Sabadell, que ho ha intentat durant els 90 minuts.

Foto web C.E.Sabadell
Destacar la gran actuació del porter del Lugo José Juan, que es mereix un 10, i destacar també una cosa que no es habitual, la honestitat de Kike Setién que a la roda de premsa ha dit que s'emporten 3 punts inmerescuts, per que el Sabadell es el primer equip que els domina i no els deixa fer el seu joc, però que de vegades el futbol es injust. Un 10 per tots dos i un altre per tots els jugadors del Sabadell que l'han donat tot al camp.

El Sabadell acaba l'any a la posició 9 de la classificació, amb 27 punts, a 4 de la promoció d'ascens i a 11 del descens.

Proper partit, Diumenge 6 de Gener de 2013 a les 17h., Elche C.F.-C.E.Sabadell. JUNTS SOM MES FORTS!!!!



Des de la Penya us volem desitjar a tots unes bones festes i una bona entrada d'any juntament amb les vostres famílies i amics. Ens veiem el proper any!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada