dilluns, 5 de novembre del 2012

El Sabadell treu un punt importantissim al Molinón

R.Sporting de Gijón: Juan Pablo, Lora, Gregory, Iván Hernández, Canella, Nacho Cases, Mandi, Sangoy (Carmona, min.59), Trejo, David (De las Cuevas, min.66) i Bilic.
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Abraham Paz, Pablo Ruiz, Espasandín, Juanjo, Hidalgo, Moha, Lanza (Aníbal, min.76), Eneko (Collantes, min.69) i Uli Dávila (Oscar Ramírez, min.90).
Col.legiat: Antonio Israel Mariscal Sánchez (Andalucía).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Gregory, Mandi i Canella pel Sporting; Lanza, Hidalgo, Pablo Ruiz i Abraham Paz pel Sabadell.
17.000 espectadors aproximadament (una desena d'arlequinats).
Gols: Sense gols

Un quart de segle després, el Sabadell tornava al Molinón i s'emportava un punt molt valios d'Asturias. Un Sabadell que va fer un molt bon partit davant un ex-primera i que durant gran part del partit va tenir la possessió, una mica enganyosa, ja que durant tota la primera part i part de la segona el partit va estar molt travat amb anades i tornades per part dels dos equips.

Foto Web C.E.Sabadell
Tots dos equips han tingut les seves oportunitats. Per part de l'equip Asturià ha estat primer Bilic amb una rematada de cap que ha aturat Nauzet, després Sangoy, un altre cop amb aturada de Nauzet i posterior rematada de Bilic que refusava de cap sota pals Moha. El Sabadell també ha tingut les seves, primer per part de Moha amb un xut que aconseguia aturar Juan Pablo, i després Uli Dávila en un mà a mà amb el porter que aquest últim a pogut aturar. El primer temps acabava amb un lleuger domini arlequinat 47/53 començant a tocar la pilota i sentint-se còmode al camp.

La segona part ha començat més o menys com acabava la primera, amb domini arlequinat. Uli Dávila ha provocat varies faltes a la frontal de l'àrea, que Lanza s'encarregava de treure amb perill però sense èxit.
Foto web R.Sporting de Gijón
Una de les millors ocasions d'aquesta segona part l'ha tinguda Lanza, que en una triangulació amb Uli i Hidalgo, ha fet una rosca que ha posat en problemes a Juan Pablo. Carmona per part Asturiana també ha posat en perill la porteria arlequinada en una falta a la frontal que ha sortit fregant l'escaire dreta de Nauzet.
Al final repartiment just de punts en un camp molt difícil, que ara, dissabte s'ha de fer bo guanyant a casa.

El Sabadell acaba la jornada en la posició11 amb 16 punts, a 3 punts de la zona de Play Off d'ascens a primera i a 4 punts de la zona de descens que ocupa precisament l'equip que ens visita dissabte.

Proper partit, Dissabte 10 de Novembre a les 20h. a la Nova Creu Alta C.E.Sabadell-S.D.Huesca.

Recordeu que per aquest partit el club ha posat preus populars per al Gol Sur a 5€ l'entrada. Si aquest dissabte no omplim el Gol Sur, la ciutat de Sabadell haurà deixat clara la seva postura davant l'equip de la seva ciutat. JUNTS SOM MÉS FORTS!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada