R.C.Recrativo de Huelva: Alejandro, Córcoles, Morcillo, Bonaque, Fernando Vega, Dimas, Matamala, Jonathan Valle (Berrocal, min.75), Ernesto (Pardo, min.30), Alexander i Brozek (Chuli, min.54).
C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Oscar Ramírez, Juanjo (Héctor Simón, min.53), Hidalgo, Moha (Fito, min.78), Manu Lanza (Arteaga, min.56), Collantes i Uli Dávila.
Col.legiat: Jorge Valdés Alles (Castilla León).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Dimas i Matamala pel Recreativo; Pablo Ruiz, Abraham Paz, Juanjo i Toni Lao pel Sabadell. Expulsats amb vermella directa Fernando Vega i Pardo per Recreativo.
6.400 espectadors (una desena d'arlequinats).
Gols: 1-0 (Jonathan Valle, min.20); 1-1 (Manu Lanza, min.23 de penal); 1-2 (Hidalgo, min.35); 2-2 (Chuli, min. 64); 2-3 (Uli Dávila, min.68); 2-4 (Arteaga, min.74 de penal); 2-5 (Uli Dávila, min.81).

Una setmana més, el Sabadell, amb una bona dinàmica, torna a guanyar i a fer somiar a la afició. En un estadi que segons les estadístiques no ens era favorable, el Sabadell ha guanyat per una maneta i s'ha quedat curt, ja que les ocasions han estat infinites, amb moltes ocasions de gol i moltes pilotes estavellades als pals.

Foto Marca.com
La primera ocasió del partit era pel Sabadell. Hidalgo feia una vaselina a Alejandro que sortia fregant el pal. El Sabadell es feia el dominador del partit i el que començava a crear perill. Però, Sorpresa!!! en la primera acció de perill del Recre, en un error d'Oscar Ramírez, Jonathan Valle posava el 1-0 al marcador amb un gol per tot l'escaire de la porteria de Nauzet. El partit començava malament, ja que la primera vegada que arribaven els andalusos a porteria la ficaven dintre. Tot es posava coll amunt. Però la reacció arlequinada ha estat molt ràpida. No més ha trigat dos minuts. Passada a l'espai per Antonio Hidalgo i Fernando Vega toca la pilota amb les mans dindre de l'àrea. Penal i expulsió. L'encarregat de llençar el penal es Manu Lanza, que com ens te acostumat, la fica dintre posant l'empat a 1 al marcador.
El Sabadell començava a ficar al Recre al seu camp, i tant Manu Lanza com Uli Dávila tenien les seves oportunitats sense èxit. Però era Hidalgo, qui en una mala sortida d'Alejandro, el deixava enrere marcant a porta buida el 1-2. Amb aquest resultat s'arribava al descans. El Sabadell lluitava contra 10 homes, cosa que no se li dona gaire be. Però de moment, tot estava sortint a plaer.
La segona part ha continuat amb la mateixa tònica. Uli Dávila estavellava una pilota al pal, però era el Recre qui en un contracop feia l'empat de la mà de Chuli. Els mals presagis de jugar contra 10 començaven a passejar-se pels caps de l'afició arlequinada. Totes les ocasions eren pel Sabadell, el domini del partit era pel Sabadell, però el Recre aconseguia empatar el partit a 2 i amb un home menys. Però de nou, la reacció arlequinada ha estat fulminant. Sembla que necessitem situacions excepcionals per reaccionar, però ho fem. Quatre minuts després de l'empat, Uli Dávila feia un xut des de la frontal i tornava a posar al Sabadell per davant al marcador. Era el 2-3. Aquest cop el Sabadell no ha volgut cometre el mateix error que en ocasions anteriors, i s'anat a per la sentència.
Cinc minuts més tard del gol d'Uli, passada a l'espai de Moha per Arteaga, i quan es disposava a batre a Alejandro es derribat per Pardo. L'arbitre assenyala penal i expulsió de Pardo. El Recre es quedava amb 9 homes. L'encarregat de llençar ha estat el mateix Arteaga, posant el 2-4 al marcador. El Sabadell aconseguia una victòria plàcida pel resultat. Encara i així el Sabadell continuava amb el domini i intentant fer més gols. I al 80, Collantes que se'n va tot sol, i regala una pilota a Uli Dávila per que aquest la fiqui dins de la xarxa. 2-5. El Sabadell li ficava una maneta al Recre al seu propi estadi. Abans d'acabar el partit, Uli Dávila ha pogut fer el sisè però la pilota s'ha estavellat al travesser.
El partit acabava amb aquest resultat. Un resultat brillant per un domini brillant. Quarta jornada consecutiva sense perdre i ara a pensar en el proper partit.
El Sabadell acaba la jornada 6è amb 22 punts i en posició de promoció d'ascens, tot un somni per l'afició arlequinada.

Proper partit, Dissabte 24 a les 20h a la Nova Creu Alta, C.E.Sabadell-C.D.Mirandés. Volem una Nova Creu Alta que faci goig, com el partit amb el Huesca!! JUNTS SOM MES FORTS!!!!!