diumenge, 11 de novembre del 2012

El Sabadell fa bo el punt del Molinón guanyant a casa davant un estadi que feia goig

C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Abraham Paz, Víctor Espasandín, Juanjo, Moha (Llorente, min.72), Uli Dávila, Manu Lanza, Eneko (Collantes, min.51) i Aníbal (Fito, min.62).
S.D.Huesca: Luís García, Llamas, Alex Pérez, Rivas, Diogo, Carlos Lázaro, David López, Camacho, Jorge Larena (Annunciata, min.72), Nacho Novo (Jokin, min.72) i Borja (Nuñez, min.50).
Col.legiat: Jose Luís Lesma López (Madrid).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Víctor Espasandín pel Sabadell; Rivas i Núñez pel Huesca. Amonestat amb targeta vermella directa Llamas pel Huesca.
4.937 espectadors segons dades del club. Si comparem la entrada de dissabte amb la d'altres partits, ningú es creu aquesta dada. Si comparem com estaven les grades en altres partits i les dades d'asistencia que van donar en aquests partits, dissabte érem més a prop dels 6000 espectadors que de la xifra donada pel club.
També dir que hi va haver problemes de nou amb la entrada a l'estadi a gol sud. No més un torn funcionava per entrar a gol sud i l'altre obert a aquella porta era el de afició visitant. A les 20h. i davant l'emprenyament de la gent a la porta, es van obrir dos més (segons aficionats de la porta de gol sud).
El dibuixant japonès Yuichi Takahashi va fer la sacada d'honor i es va sortejar un dibuix de Oliver Atton fet expresament per la ocasió.
Gols: 1-0 (Manu Lanza, min.14 de penal)

Dibuix que es va sortejar a la mitja part
d'Oliver Atton
Dissabte la Nova Creu Alta semblava un altre. Des de Gol Nord es veia un Gol Sud espectacular, com feia temps que no es veia. Que el club posés les entrades a Gol Sud a 5€, prèvia proposta de socis i penyes tant a les xarxes socials com a la Tribuna Preferent de Radio Sabadell, va ser un èxit. Nosaltres personalment creiem que  s'hauria de buscar una solució a cavall entre els 5€ i els 20€ de costum. Pot ser unes entrades a 12€ a Gols (12€ x 21partits = 252€) no farien mal al soci i aportarien una mica més de gent a la Nova Creu Alta.

El Sabadell torna a guanyar després de cinc partits sense fer-ho. Es va fer molt bo el punt aconseguit a El Molinón i la afició va poder gaudir d'una nova victòria a la Nova Creu Alta. El gol arlequinat a arribat molt d'hora pot ser. Al minut 12, Moha fa una passada a Uli Dávila que marxa tot sol de cara a porteria i quan esta a punt de batre a Luís García, Llamas el fa caure dins de l'àrea amb una entrada per darrera. L'arbitre assenyala penal i expulsió pel defensa del Huesca. Manu Lanza es l'encarregat de tirar el penal i posar el marcador amb 1-0.
A partir d'aquí el Sabadell ha estat el clar dominador del joc i del partit, creant ocasions que, com sempre últimament, no es materialitzaven en gol. El Huesca però, ha sabut fer el seu partit amb un home menys, i ha sortit amb un resultat molt digne de la Nova Creu Alta. Encara que en ocasions molt comptades, el Huesca també ha pogut empatar el partit. Una ocasió de Diogo a la rematada d'una falta ha picat al pal. Però sense dubte el Sabadell dominava el partit i el Huesca intentava defensar-se en inferioritat numèrica.
Foto isabadell.cat
A la segona part el Huesca no ha posat en perill la porteria defensada per Nauzet, però el Sabadell tot i ser el creador de ocasions i de perill, no aconseguia fer pujar més gols a la porteria de Luís García, i això feia pensar a molta gent que si no es matava el partit ens acabarien donant l'ensurt.
Tant Manu Lanza, com Fito com Uli Dàvila l'han intentat, però o la pilota sortia a prop dels pals o el porter de l'equip Aragonès les aturava. Collantes d'altre banda l'intentava per banda esquerra, però encara que te molta ambició, sempre li sobra l'ultim toc, el toc que envia la pilota per línia de fons o que fa que el contrari li robi o que la seva passada no arribi on ha d'arribar, aquesta es la sensació a la grada. Finalment, el partit s'ha guanyat i tant jugadors com afició han sortit satisfetes de l'estadi creualtenc.
Aspecte del Gol Sur
El Sabadell acabarà la setmana en la posició 9 de la classificació amb 19 punts, a no més 2 punts de la promoció d'ascens a primera i a 7 punts de la zona de descens.
Ara tocarà esperar a veure si hi ha alguna iniciativa pel partit a casa contra el Mirandés o tornarem a ser 3000 espectadors. Es poden fer moltes coses sense perjudicar al soci i poder atraure més gent a l'estadi.

Proper partit diumenge 18 de Novembre a les 12h. Recreativo de Huelva-C.E.Sabadell
JUNTS SOM MES FORTS!!!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada