C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Hidalgo (Héctor Simón, min.84), Moha (Gato, min.75), Lanzarote (Fito, min.66), Eneko i Aníbal.
U.D.Almería: Esteban, Gunino, Trujillo, Alvaro Mejía, Cristian, Corona (Casquero, min.64), Verza, Aleix Vidal (Jonathan, min.46), Aaron (Soriano, min.46), Ulloa i Charles.
Col.legiat: Pablo González Fuertes (Asturias)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo i Fito pel Sabadell; Charles i Ulloa per l'Almeria.
Gols: 1-0 (Aníbal, min.25), 2-0 (Aníbal, min.34), 3-0 (Aníbal, min.50)

2.126 espectadors (segons club), prop de 3.000 espectadors si comparem amb l'asistencia d'altres partits.

S'ha vist un bon partit de futbol aquest cap de setmana a la Nova Creu Alta. La ciutat estava de Festa Major i el Sabadell estava disposat a afegir-se.
El Sabadell va fer una molt bona primera part. Els canvis que va portar Carreras a  l'onze titular i que l'afició reclamava des de feia dies, van millorar indiscutiblement el joc del Sabadell. Per primera vegada aquesta temporada, el migcamp feia be el seu treball, i per tant, les pilotes arribaven a les bandes, on Lanzarote, que tornava a la titularitat després de recuperar-se de la seva operació, i Eneko posaven pilotes a l'àrea per que Aníbal pogués fer el seu treball, ficar gols. En una d'aquestes centrades per part d'Eneko s'ha demanat penal d'Esteban a Hidalgo, però l'arbitre no ha opinat el mateix.
Foto web C.E.Sabadell
Però ha estat per l'altra banda per on ha arribat la jugada del primer gol. Lanzarote després de desfer-se de dos defensors, arriba a la línia de fons i centra la pilota al segon pal, on Eneko toca enrere i Aníbal fica la pilota dintre de la porteria. A partir d'aqui el Sabadell es feia amb el control del partit, arribant amb cert perill a l'àrea andalusa. I abans del descans, Aníbal feia el segon gol arlequinat. Lanzarote treia una falta des de la dreta, i el davanter Mexicà rematava de cap al fons de la xarxa posant el 2-0 al marcador.

Foto radiosabadell.cat
La segona part no podia començar millor. Als 5 minuts de la reanudació del partit, Lanzarote s'interna a l'àrea gran, pasa la pilota a Hidalgo i aquest xuta a porta, però la pilota es refusada pel porter anant a peus d'Aníbal, que no més l'ha de empenye dins de la porteria. Aníbal feia un hat trick i l'afició del Sabadell s'ho passava d'allò més be.

L'Almeria obria línies i el Sabadell continuava arribant amb perill. En una d'aquestes arribades s'ha demanat penal a Juanjo, que ha estat obstaculitzat dins de l'àrea. L'arbitre, no ha vist res un altre cop.

Sens dubte, avui Carreras ha llegit be les errades comeses a Barcelona la setmana passada. Ha posat a tothom on havia de jugar, sense fer experiments. Moha ha tornat a ser titular, cosa que no va passar a Barcelona incomprensiblement. Lanzarote ha tornat a l'equip desprès de la seva total recuperació de la operació a la que va ser sotmès aquest estiu, i també s'ha notat la seva tornada als terrenys de joc. En resum  el Sabadell ha tornat a ser el que tothom creu que ha de ser pel potencial de la seva plantilla, guanyant al co-lider i jugant be al futbol. Ara no més cal demanar continuïtat, si no en resultats ja que no es pot guanyar sempre, si en joc.

Proper partit el Dimarts, 11 de Setembre a les 12h. a la Nova Creu Alta en partit de Copa del Rei.
Us esperem a tots, el club de la vostra ciutat us necessita!!!