dilluns, 3 de setembre del 2012

El Sabadell es fa "MINI" al Mini

F.C.Barcelona B: Oier. Balliu, Lombán, Planas, Grimaldo, Ilie, Lobato, Sergi Roberto (Luis Alberto, min.88), Kiko Femenía (Deulofeu, min.75), Araujo (Dongou, min.63) i Rafinha.
C.E.Sabadell: Nauzet, Oscar Ramírez, Abraham Paz, Tortolero, Espasandín, Héctor Simón, Llorente (Fito, min.55), Hidalgo (Gato, min.63), Uli Dávila (Baha, min.75), Eneko i Aníbal.
Col.legiat: Iñaki Vicandi Garrido (Euskadi)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Sergi Roberto pel Barça b; Abraham Paz pel Sabadell.
4.500 espectadors (800 arlequinats aprox.)
Gols: 1-0 (Kiko Femenía, min.15), 2-0 (Rafinha, min.48)


Diumenge el Sabadell va jugar el seu tercer partit d'aquesta temporada al Miniestadi del Barça b. Aquest mateix partit, però la temporada passada, va ser l'últim que va guanyar el Sabadell fora de casa, ara fa 11 mesos.
Foto radiosabadell.cat
El partit s'esperava amb il.lusió per part de l'afició arlequinada, que es va desplaçar en massa a Barcelona.

Des del començament els culés es van fer amb el control del partit. La primera ocasió del partit va ser per Sergi Roberto, però Nauzet va aturar sense problemes. El Sabadell, ensopit, intentava apropar-se a la porteria barcelonina, però no aconseguia fer-ho amb perill, i els seus xuts no anaven entre els tres pals. I al minut 15 Llorente defensa una pilota a l'àrea gran intentant driblar a un jugador blaugrana. Incomprensiblement perd la pilota, i el que havia ser una jugada que amb un rebuig s'hagués solucionat, acaba sent gol amb un xut creuat de Kiko Femenía. Arribava el primer gol culé per una errada arlequinada.

Al 25 arribava l'ocasió arlequinada amb un xut d'Eneko al pal que refusava Grimaldo deixant sense opcions als atacants del Sabadell.
Kiko Femenía tornaven a intentar-ho sense sort per part del Barça b. Incomprensiblement arribaven a dominis arlequinats amb molta facilitat, i els nostres ni les oloraven.

A la segona part, tots esperàvem una reacció per part del Sabadell, que semblava adormit, però no més començar a jugar, al minut 3, Rafinha en combinació amb Araujo feia el segon de la tarda. El Sabadell ho intentava, però no sabia com. Les poques vegades que arribava a la porteria d'Oier, o perdia la pilota o el xut anava fora. No més Aníbal aconseguia posar la pilota entre els tres pals amb un xut que Oier desviava a corner i amb una rematada que el porter culé aturava sense problemes.
Foto radiosabadell.cat

El Barça b anotava dos gols més a la segona part, que no pujaven al marcador per fora de joc, però que deixaven en bolquers a la defensa arlequinada.

Una tarda per oblidar, en la que el Sabadell ha estat desaparegut en quant a joc i en la que el Barça b li ha sortit un molt bon partit.

Aquest any podíem presumir de defensa, ja que els dos partits anteriors havien estat molt millor que la temporada passada, i podíem presumir també de davantera, ja que encara que no havíem fet gols, els davanters d'aquest any ens fèiem preveure que els faríem. Però ahir tot se'n va anar a norris. Ni defensa, ni davantera, ni molt menys mig camp ( la gran mancança del Sabadell aquesta temporada segons l'opinió de molts aficionats).

Esperem que aquest equip millori per que si no, les passarem molt magres per mantenir la categoria, ja que no son els resultats el que ens preocupa (que també), si no la falta de joc de l'equip.

Proper partit, dissabte a les 18h, a la Nova Creu Alta, davant un Almeria que aspira a pujar a primera divisió la propera temporada.

Rcordar-vos a tots que el partit de la Copa del Rei previst per dimecres 12 de Setembre, ha canviat de data i ara es jugara el dia 11 de Setembre (Diada Nacional de Catalunya) a les 12 del migdia

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada