C.E.Sabadell: Nauzet, Toni Lao, Pablo Ruiz, Tortolero, Espasandín, Juanjo, Fito (Eneko, min.82), Hidalgo (Llorente, min.65), Lanzarote (Arteaga, min.62), Gato i Uli Dávila.
Hércules C.F.: Juan Carlos, Pere (Marc, min.74), Cabrera, Arbilla, Sellés, Rivas, Edu Bedia, Fran Mérida (Brian, min.55), Sarpong, Callejón (Sardinero, min.55) i Portillo.
Col.legiat: Francisco Manuel Arias López (Cantabria)
Incidències: Amonestats amb targeta groga a Pere del Hércules.
2.500 espectadors aproximadament.

Tothom esperava el partit de Copa per veure si el Sabadell donava continuïtat al bon joc i al bon resultat del partit de l'Almería. Era també l'oportunitat de veure algun jugador que normalment no surt a l'onze titular. Però la primera sorpresa saltava abans de començar el partit. El jugador més esperat per tota l'afició es quedava a la banqueta. Carreras no donava l'oportunitat de debutar aquesta temporada a David de Navas. El fins ara porter titular del Sabadell es quedava un altre cop sense jugar aquesta temporada davant la sorpresa de tota l'afició. Per sort, Nauzet ho fa igual de be i la porteria esta ben coberta. No més esperem com afició poder veure al porter madrileny en partit oficial, per que possiblement aquesta sigui la seva darrera temporada, i tingui un adéu digne.

El Sabadell posava la pilota en joc, i des d'aquest moment i fins al final del partit el domini ha estat arlequinat.  Una ocasió a xut de Fito després d'una deixada amb el pit d'Uli Dávila era aturada pel porter alacantí. Després, Callejón xutava al travesser, la pilota queia a peus d'un jugador alacantí i Nauzet aturava el xut. Era la darrera ocasió per part de l´Hércules a la primera part. El Sabadell continuava creant perill, i el següent era Gato, que es girava a la frontal deixant enrere al seu marcador, però el porter alacantí arribava abans que ell a la pilota.
Foto El Mundo Deportivo
A deu minuts del descans arribava el primer gol. Lanzarote treia un corner i Uli Dávila rematava de cap ficant la pilota a la xarxa. Recordem que aquest es el quart gol d'aquesta temporada i Lanzarote a participat en els quatre. El partit arribava al descans amb 1-0 al marcador.

Foto web C.E.Sabadell
La segona part ha estat més del mateix, domini arlequinat i ocasions per part del Sabadell. La primera un xut creuat d'Uli Dávila que sortia fregant l'escaire esquerra de la porteria alacantina. Després Lanzarote també xutava fregant el travesser. I arribava la sentència, Juanjo posa una pilota a l'espai a Hidalgo, que s'endinsa a l'àrea i treu un potent xut que Juan Carlos no pot aturar. Era el 2-0. El resultat era molt bo i el joc convida a tenir bones expectatives de cara a propers partits.

La Diada Nacional ha portat bons resultats a l'afició arlequinada que ha marxat contenta del camp. Ara el Sabadell haurà d'esperar al sorteig per veure el seu rival a la tercera ronda de la Copa.

Proper partit, Divendres 14 de Setembre a les 21h. al Alfredo Diestefano (Madrid) R.Madrid Castilla.