dijous, 17 de maig del 2012

La permanència virtual arriba davant la millor entrada de la temporada

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Samuel, Agustín, Oscar Ramírez, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga (Hidalgo, min.60), Manu Lanzarote, Aarón Bueno (Adrián Luna, min.70) i Baha (Florian, min.78).
U.D.Almería: Esteban, Jakobsen, Rafita, Carlos García, Santi, Bernardello, Soriano (Pallarés, min.70), Aleix Vidal (Jonathan, min.79), Aarón (Ortiz, min.56), Corona i Ulloa.
Col.legiat: José Ramón Pinñeiro Crespo (Asturias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga per Toni Lao i Samuel pel Sabadell; Carlos García, Aleix Vidal i Jakobsen per l'Almería.
7.200 espectadors a la Nova Creu Alta (una vintena de l'Almería).
Gols: 1-0 (Aarón Bueno, min.19), 2-0 (Baha, min.23), 2-1 (Ulloa, penal, min.63).

Foto Pedro Salado
La Nova Creu Alta mostrava la seva millor entrada des de que l'equip tornava a la Segona A. L'ambient era festiu, encara que era dimecres laborable. Tot convidava a muntar una festa a la gespa i a la grada, i l'equip va fer tota la feina per que la festa fos completa. El gol nord estava ple, el lateral no, però feia goig i al gol sud que sol estar buit també hi havien uns quants aficionats.

El partit va començar puntual i els gols no es van fer esperar. Tot just passat el primer quart d'hora de partit, Lanzarote a la banda dreta, s'internava a l'àrea, desfent-se de dos defenses i enviant la pilota al segon pal, on Aarón Bueno rematava de cap i col.locava la pilota dins la porteria d'Esteban.

L'Almería no ha sabut refer-se d'aquest gol i el Sabadell s'ha crescut. No havíem acabat encara de cel.lebrar el primer gol, quan Aarón Bueno s'escapa per banda esquerra, posa una centrada a l'àrea petita on, Baha, remata  amb el peu dins de la porteria. Minut 23 i el Sabadell guanyava 2-0.

El Sabadell ho continuava intentant, i de nou era Aarón Bueno qui marxava sol amb la pilota i feia una vaselina al porter visitant, que aquest interceptava sense problemes, podia haver estat el tercer. La primera part acabava amb una rematada de Carlos García al travesser i una nova rematada de Soriano que a aturat el Sant.
Foto web C.E.Sabadell

A la segona part, l'Almería s'ha posat les piles i ha sortit amb més força. Intentava retallar diferencia, i Soriano ha estavellat una altre pilota al pal. El Sabadell mica en mica tornava a treure's de sobre l'Almería i tornava a donar sensació de perill, amb un migcamp excel·lent conduit per Juvenal i un Lanzarote que tornava a tirar de l'equip cap endavant. I arribava el penal de Toni Lao a Ulloa. El mateix Ulloa l'ha transformat pel centre de la porteria de De Navas, i posava el 2-1 al marcador creualtenc.

L'Almería volia però no podia. No arribava a porteria amb opcions de gol, encara que ho intentava. Però ha estat el Sabadell de nou, en una rematada de cap de Baha que ha sortit fregant l'escaire, el que donava sensació de perill.

Foto web C.E.Sabadell
Al final, tres minuts de descompte, que l'arbitre ha convertit en quatre i mig per que tenia ganes de currar, sembla. L'afició mirant el rellotge i desesperant, per que volia que esclatés la festa i consolidéssim la categoria. I finalment, a estat així. L'arbitre ha assenyalat el camí a vestidors i la gent ha esclatat d'alegria. El Sabadell està virtualment salvat, o sigui, no més una hecatombe faria que això no arribes-hi a bon port. El Sabadell està a 12 punts del descens i no més queden 12 punts en joc. Guanyant un punt o si el perden Alcoyano o Cartagena estaríem matematicament salvats. I no se per que, però jugant així, Pucela pot ser un bon camp per fer-ho a lo gran.



En definitiva, equip de 10, i afició de 10. Diumenge a les 21,30h. R.Valladolid- C.E.Sabadell, si no passa res, sembla ser que televisat per Marca TV.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada