El Sabadell treu un punt que sap a poc després d'un gran partit.

Elche C.F.: Juan Carlos, Carpio, Etxeita, Perico (Niki Bille, min.59), Angel, Beranger, Ruper, Xumetra, Generelo, Flaño (alberto, min.46) Héctor Verdés (Héctor Rodas,min.18).
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Agustín, Samuel Baños, Oscar Ramírez, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga (Alex Cruz, min.78), Manu Lanzarote, Aaron Bueno (Hidalgo, min.70) i Baha (Florian, min. 63).
Col.legiat: Sánchez Martínez (Murcia)
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juan Carlos, Beranger, Generelo, Miki Bille, Alberto i Héctor Rodas per l'Elche; Juvenal i Manu Lanzarote pel Sabadell.
Gols: 0-1 (Aaron Bueno, min.55), 1-1 (Miki Bille, min.80).

Partit importantissim al Martínez Valero. El Sabadell, començava a jugar-se les faves després de que Girona hagués sumat els 3 punts dissabte davant l'Alcoyano i el Guadalajara treies 1 punt davant el Murcia. Es col·locaven a 4 i 2 punts respectivament abans de jugar-se el partit a Elche. I el Sabadell ha posat tot per golejar a l'Elche. Ha sigut millor, ha tingut més ocasions i ha mancat el de sempre, l'encert.

El partit començava amb una gran ocasió pel Sabadell després que l'arbitre xiulés un lliure indirecte dins l'àrea gran per cessió al porter. El feia efectiu Manu Lanzarote, però la barrera rebutjava el xut. Semblava que el Sabadell començava amb ganes de no adormir-se el primer quart d'hora, com ha passat els últims partits.
La ocasió després ha estat per Xumetra, que a passada d'Angel creuava la pilota i De Navas amb grans reflexes feia una aturada de merit.
El Sabadell, ben posicionat al camp, deixava una mica més de domini al Elche, però mantenint en tot moment el control sobre el partit i sobre les seves opcions. L'Elche no acabava de trobar ocasions de perill a la porteria de De Navas. No es veia la diferencia entre un equip que vol assegurar la permanència l'abans possible i un equip que vol ficar-se dins del play-off d'ascens.
La ocasió pel Sabadell arribava al minut 30, quan en una triple ocasió, primer Manu Lanzarote de vaselina, després xut d'Aaron Bueno i finalment rematada de cap de Baha, tot en la mateixa jugada, posaven a prova la porteria de l'Elche.
El descans arribava amb un corner per part del Sabadell que Juvenal treia directament fora.

No més començar la segona part, Arteaga posava el perill a la porteria de Juan Carlos. Sol davant el porter, ha volgut fer un xut baix a l'esquerra de Juan Carlos, i aquest a tret una mà increïble, salvant al seu equip del primer gol en contra.
Però gairebé en la següent jugada, era Héctor Simón qui feia un canvi de joc a banda esquerra, on Baha centrava la pilota dins l'àrea i Aaron Bueno, guanyant l'esquena del defensa, ficava la pilota dins la xarxa, posant el 0-1 al marcador i apropant al Sabadell una mica més a la permanència.
El Sabadell no donava el partit per fet, i encara que guanyava el partit, continuava intentant fer un altre gol i posant en perill la porteria de Juan Carlos.
Tant Florian, en un mà a mà que ha aturat Juan Carlos, com Lanzarote, que en un rebuig de la defensa s'ha quedat sol davant el porter i aquest l'hi ha aturat el seu xut, han tingut l'oportunitat de fer el 0-2.

Però ha estat en el minut 80, l'Elche, de la mà de Miki Bille a rematada de cap, ha posat el 1-1 al marcador.
Encara i així, el Sabadell ho ha continuat intentant els últims minuts, però Juan Carlos ho parava tot.
El partit acabava amb empat 1-1, encara que sigui increïble, un resultat molt curt pel Sabadell, que l'ha fet tot per guanyar a Elche, es més, ho ha fet tot per haver golejat a l'Elche, però ens ha mancat el de sempre, encert de cara a porteria.

Ara hem de fer bo aquest empat que ens sap a poc després de veure el partit, i intentar guanyar dimecres a la Nova Creu Alta al Almería. Per aquest partit s'han posat preus populars, per animar a la gent a venir a veure al Sabadell jugar contra un ex-primera.
Ens em passat 18 anys al pou, ara em d'estar amb l'equip tots, ens agradi el que fan o no. No podem tornar a caure en aquest pou. Us necessitem a tots!!! Estem a 3 punts (un partit) de la salvació virtual de la categoria.

Dimecres, 16 de Maig de 2012, 20h. El C.E.Sabadell et necessita més que mai. Vine a la Nova Creu Alta!!!