diumenge, 15 d’abril del 2012

El Sabadell treu un punt d'or a Córdoba fent un gran partit i apropant-se a la pemanència.

Córdoba C.F.: Alberto, Fuentes (Fede Vico, min.83), López Garay, Ximo Navarro, Gaspar, Dubarbier, Hervás (Airam, min.45), Borja, López Silva (Aguilar, min.87), Fernández i Charles.
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Samuel, Bermudo, Héctor Simón, Juvenal, Arteaga (Puigdollers, min.70), Aaron Bueno, Ezequiel (Alex Cruz, min.77), Adrian Luna (Florian, min.83).
Col.legiat: Alejandro Hernández Hernández (Canarias).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Gaspar, López Garay; De Navas, Bermudo, Olmo, Samuel, Héctor Simón, Arteaga, Aaron Bueno i Luna. Expulsat per doble amonestació Ximo Navarro del Córdoba.
12.474 espectadors al Nuevo Arcangel. S´ha guardat un minut de silenci per la mort de la mare del porter arlequinat Ian Mackay Abad.

Foto Web C.E.Sabadell
Partidas del Sabadell davant el Córdoba, el millor equip que ha passat per la Nova Creu Alta a la primera volta. Com sempre, no més ha faltat ficar la pilota a dintre, cosa que costa molt al Sabadell. Per la resta, partit de 10 pels arlequinats, que han posat en seriosos problemes al Córdoba.

El Sabadell ha començat el partit apretant molt i fent molta pressió al conjunt andalús a la sortida. Un Sabadell molt segur en defensa, que intentava aprofitar totes i cada una de les possibilitats que tenia per sortir a la contra i crear perill. El Córdoba dominava lleugerament el partit, encara que sense creat perill a la porteria de De Navas, mentre els arlequinats, molt ben situats al camp, feien que aquest domini no tingués conseqüencies negatives. A la primera mitja hora ha arribar la primera situació de perill pels arlequinats. Borja, a la mitja volta a fet un xut, que volant, a aturat De Navas. A partir d'aquí ha estat el Sabadell l'amo del partit. L'ultim quart d'hora ha estat el Sabadell el que ha començat a posar perill a la porteria local. Primer Adrian Luna, després Juvenal i per ultim Ezequiel han tingut les seves ocasions abans d'arribar al descans, i els jugadors han marxat als vestidors amb la sensació de que el Sabadell podia anar guanyant, però mancava punteria.

La segona part començava amb canvi al Córdoba, senyal que alguna cosa no li agradava gaire al tècnic local. Als deu minuts de la represa era expulsat per doble amonestació Ximo Navarro, i el Córdoba es quedava amb deu homes.

Ezequiel tenia a les seves botes el gol sabadellenc. El jugador melillenc ja havia driblat al porter quan aquest ultim a tret una ma que, miracolosament, a tocat la pilota quan Ezequiel es disposava a xutar a porta buida.
En una segona acció de Ezequiel, la pilota ha sortit al lateral de la xarxa.
Al minut 65, l'arbitre anul.lava incomprensiblement un gol al Córdoba per un fora de joc inexistent.

El partit arribava a la seva fi amb oportunitats de gol pels arlequinats. Primer Luna controlava amb el pit i no aconseguia controlar dins l'area. Desprès era Héctor Simón el que amb un xut llunyà posava a prova a Alberto, que responia amb una bona aturada. El partit acabava amb 0-0, però amb molt bones sensacions, ja que moltíssima gent donava aquest partit per perdut abans de començar, degut a la bona temporada del Córdoba, el seu gran joc, i sobretot el partidas que van fer a la Nova Creu Alta.



El Sabadell es el primer equip que no perd a Córdoba aquesta segona volta, ja que l'equip andalús comptava els seus partits a casa per victòries. Els arlequinats es situen a 12 punts del descens a falta de 9 partits. La permanència es veu ja una mica més propera, ja que el primer equip en descens es l'Alcoyano (a 12 punts del Sabadell). Aquest es l'equip dels quatre d'abaix que més punts a aconseguit en els últims 9 partits, hi ha aconseguit 11 punts, un menys dels que hauria d'aconseguir per poder atrapar al Sabadell. Esperem que tot vagi com fins ara i podem assolir la permanència l'abans possible.

3 comentaris:

  1. Hola ceballuts! acabo de ver las imagenes del partido y me he llevado una sorpresa al ver la equipacion que viste el C.E. Sabadell F.C. ya que creia que la segunda equipacion era roja y blanca a cuadros. ¿Es la gualdinegra la tercera equipacion? ¿Hace homenage al antiguo y rival desaparecido ATLETIC SABADELL F.C. de los años 30? Un saludo

    ResponElimina
  2. Pues sí amigo/a, la tercera equipación del Sabadell es gualdinegra barrada, y es en homenaje al desaparecido Atletic Sabadell que tenía su campo de tierra en lo que hoy es el lago del Parc Catalunya.

    ResponElimina
  3. Hola amigo/a. Sí,la segunda equipación hasta el momento del C.E.Sabadell es arlequinada y rojiblanca. Como bien dices, la gualdinegra barrada es la tercera equipación del equipo, y es en homenaje al desaparecido At.Sabadell F.C. que tenía su campo de tierra en lo que ahora es el lago del Parc Catalunya.

    ResponElimina