dilluns, 23 d’abril del 2012

Els punts de la tranquil.litat hauran d'esperar

C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Olmo, Agustín, Bermudo, Juanjo, Juvenal, Arteaga (Lanzarote, min.58), Aaron Bueno (Ezequiel, min.45), Oscar Ramírez (Florian, min.58) i Adrian Luna.
Girona F.C.: Dani Mallo, Migue, Luso, Tortolero, David García (José, min. 64), Dorca, Tebar, Jandro, Moha (Goiria, min.76), Acuña (Juanlu, min.70) i Corominas.
Col.legiat: Santiago Jaime Latre (Aragó).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Juanjo, Bermudo, Aaron Bueno i Oscar Ramírez pel Sabadell; Mallo, Acuña, Tebar, Dorca i Luso pel Girona.
3.200 espectadors (una trentena del Girona).
El dia del partit feia 3 anys de la mort del gran amic Miguel Quereda.
Gols: 0-1 (Acuña, min.18); 0-2 (Luso, min.51); 1-2 (Luna, min.58); 1-3 (Moha, min.68); 2-3 (Juvenal, min.77)


El Sabadell va deixar escapar els tres punts de la Nova Creu Alta, que haguessin donat la tan desitjada tranquil.litat de cara a les ultimes jornades. Un Sabadell apàtic i sense idees, que ha sortit molt espès i ha donat el control del partit al Girona.

La primera ocasió ha estat pel Girona, a càrrec de Acuña, que "a bocajarro" i de cap, ha fet lluir a De Navas. Era el primer avis dels gironins. El control del partit era dels visitants i Acuña, a passada de Corominas superava a De Navas al minut 18. Era el primer gol d'un marcador boig.
En una altra ocasió, Moha ha estat a punt de fer el segon en una sortida boja de De Navas, que no ha mesurat distancies i no ha arribat a la pilota, i Moha amb una vaselina a deixat muda a la Nova Creu Alta. La pilota s'ha estavellat al pal. S'ha arribat al descans amb una rematada de Luna i rebutjada de Dani Mallo després d'un corner.

A la segona mitat, el Sabadell ha donat una mica més de condiment al joc, però sense acabar de agafar el ritme del partit. De seguida, i en una rematada a servei de cantonada, Luso ha posat el 0-2 al marcador. El que podia ser el partit dels 45 punts, s'estava convertint en un partit sense domini i sense gols per part arlequinada. Però el Sabadell ha reaccionat ràpidament, i Oscar Ramírez ha fet una gran jugada per banda, endinsant-se fins a la línia de fons i donant un passe enrere a Luna, que ha marcat a plaer. Era el 2-1 i el Sabadell es ficava de nou al partit. Arrel d'aquest gol, el Sabadell ha disposat d'alguna ocasió, però sense èxit. I en una contra, Moha ha superat a dos defensors i a De Navas, posant el 1-3 al marcador Creualtenc. La gent començava a marxar de la Nova Creu Alta. Sembla ser que venen a veure al Sabadell més Merengues i Cules que arlequinats i estaven desitjant tenir una excusa per marxar a veure el que diuen es un clàssic, encara que la resta no pensem el mateix.

Semblava tot decidit, però en un tir de falta des de la banda esquerra, Juvenal ha ficat un gol dels que no es veuen gaire (els que van marxar se'l van perdre), posant el definitiu 2-3 al marcador.

Això ha de posar en alerta a l'equip, ja que encara que el descens està a 9 punts, els partits que queden no son fàcils a priori. Murcia, Celta, Elche, Almeria, Valladolid, Alcorcón, Numancia i Las Palmas. Per aconseguir la permanència seria bo poder treure 5 o 6 punts dels 24 restants. Sembla possible, però vist el que hem vist davant el Girona, haurem de suar molt aquesta permanència.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada