diumenge, 29 d’abril del 2012

El Sabadell perd a Múrcia una nova oportunitat per no haver de patir a final de temporada

R.Murcia: Javi Jiménez, Molinero, Amaya, Cristian, Oscar Sánchez (Albiol, min.83), Luciano, Iturra, Mario Marín (Isaac Jové, min.60), Richi, Emilio Sánchez i Sútil (Pedro, min.70).
C.E.Sabadell: De Navas, Toni Lao, Samuel, Agustín, Bermudo, Héctor Simón, Arteaga (Baha, min.68), Hidalgo, Lanzarote (Florian, min.45), Oscar Ramírez (Ezequiel, min.45) i Adrian Luna.
Col.legiat: Jose Luis Lesma López (Madrid).
Incidències: Amonestats amb targeta groga Iturra, Mario Marín, Richi, Emilio Sánchez i Isaac Jové per part del Murcia; Arteaga, Ezequiel i Toni Lao per part del Sabadell.
6.500 espectadors.
Gols: 1-0 (Cristian, min.15)

El Sabadell torna a desaprofitar una altra oportunitat d'arribar als 45 punts, que donarien una mica de tranquil.litat de cara a aconseguir la permanència a la Segona divisió A. De les últimes 9 jornades, el Sabadell no més ha estat capaç de guanyar al Nàstic, les altres vuit es resumeixen en 4 derrotes i 4 empats. I el pitjor no es això, el pitjor es la imatge de l'equip en aquests últims dos partits, contra Girona i Múrcia. Amb unes primeres parts en tots dos partits molt fredes i apàtiques per part arlequinada, i unes segones parts  en les que l'equip ha millorat sensiblement, però sense "punch" i sense acabar d'agradar a la parròquia arlequinada. La nostra sort es que els 4 equips de la zona de descens no aixequen el cap, i son igual o pitjor que nosaltres, per que continuem mantenint els 9 punts d'aventatge. Però la resta, els que estan entre ells i nosaltres, aquest si que s'apropen, i ens passen, com es el cas del Huesca. Haurem d'espabilar, o ens tocarà patir, com estem acostumats, si no no seriem el Sabadell.

El partit ha començat, com ens te acostumat el Sabadell últimament, molt apàtic, amb l'equip molt fred i adormit. El Múrcia tampoc es que hagi començat amb moltes ganes, però s'ha trobat amb un gol al minut 15, que li ha donat més ales. Ha estat Cristian, en un servei de cantonada, rematant a plaer i posant el gol del Múrcia al marcador. No hi hauria més gols. El Sabadell semblava no reaccionar. El Múrcia posava l'equip al darrera i esperava als arlequinats, jugant a la contra, sense crear gaire més perill a la primera part. El Sabadell, amb el Múrcia replegat, tenia més control de la pilota, però no ha creat ni una sola ocasió de perill en la primera part.

A la segona part, Carreras ha volgut donar mes arribada a l'equip, amb l'entrada d'Ezequiel. Florian també a entrat en l'onze a la segona part. Però no s'ha llençat entre els tres pals fins al minut 57, per part de Toni Lao. Més tard ha estat Hèctor Simón en un xut de falta, però en les dues ocasions el porter Murcià ha complert amb la seva feina. Per part del Múrcia, a la contra, un xut que ha aturat De Navas de forma magistral i un altre xut al pal. El Múrcia no ha fet gaire per guanyar aquest partit, ja que el Sabadell s'ho ha posat molt fàcil. El C.E.Sabadell queda 16é amb 42 punts, a 9 punts de l'Alcoyano que es el primer equip en descens. Esperem tornar al nostre joc dissabte contra el Celta a la Nova Creu Alta, els de la part alta se'ns han donat millor.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada